Perlan giver dig en smuk udsigt – Reykjavik, Island

Perlan giver dig en smuk udsigt og den ligger i udkanten af Reykjavik øverst på en bakketop. Heroppe ligger seks enorme vandtanke, som er de ældste reservoirer af varmt vand i Island og som kaldes Perlan. Vandet i de enorme vandtanke er 80 grader varmt og vandet bruges til opvarmning. Perlan har fået sit navn, på grund af dens skinnende smukke glaskuppel.

Perlan - Reykjavik, Island

Håbet om noget anderledes

Vi kørte til Perlan, for at opleve dette anderledes sted. Vi håbede at Perlan kunne give os en smuk udsigt over Reykjavik. Det var på en dag, hvor der var frysende koldt men heldigvis skinnede solen.

Faciliteter på Perlan

På Perlan er der en udstillingshal, et cafeteria, en restaurant, butikker og en udsigtsplatform. Vi gik lidt rundt og kiggede men synes egentligt der var lidt kedeligt. Vi begyndte derfor at jagte det som vi egentlig var kommet for, udsigtsplatformen.

Udsigtsplatformen

Det som vi mente var det allerbedste ved vores besøg på Perlan, var helt klart udsigten. En udsigt som også siges at være den allerbedste i hele Reykjavik. Det kan vi efter vores besøg, kun være helt enige i.

Da vi kom ud på udsigtsplatformen tabte vi vejret et øjeblik. Hold da op, sikke en udsigt det var simpelthen så smukt. På den enorme udsigtsplatform havde vi rig mulighed for, at få en udsigt over hele byen. Vi kunne gå rundt og få den storslået udsigt fra forskellige vinkler og kunne desuden se en lille lufthavn.

Det smukke blå hav med bjergene i baggrunden, Reykjavik by og solen som skinnede. Ja – så kunne det ikke blive mere smukt. Perlan er et rigtig godt sted at tage til, hvis du vil have en optimal god udsigt.

Perlan - Reykjavik, Island

Perlan - Reykjavik, Island

Perlan - Reykjavik, Island

Perlan giver dig en smuk udsigt

Vi havde et par gode timer på Perlan. Med kort til i Island, var vi glade for at have oplevet dette udsigtspunkt. Det gav os en ide om hvor stor eller vel nærmere hvor lille hovedstaden er. Hvor smuk den ligger, omgivet at den barske natur med hav og fjelde. Vi kan kun anbefale, at du tager en smut  forbi.

Perlan - Reykjavik, Island

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.