Pike Place Market er det bedste sted i byen – Seattle, USA

Pike Place Market er det bedste sted i byen Seattle. Det er en fanfare af fest, puls og liv som du træder midt ind i. Her får du med garanti en sanseoplevelse for både dine øre, øje og næse. På Pike Place Market er der masser af muligheder for oplevelser, som du helt sikkert vil nyde.

Pike Place Market - Seattle, USA

Vores besøg på marked

Pike Place Market har eksisteret siden 1907 og her sælges friske grønsager, fisk, blomster og ja, utallige andre ting. Marked bliver derfor automatisk et farveorke. Du bliver desuden mødt af råd og sang fra sælgerne i boderne. De prøver alle at lokke dig, til lige præcis deres lille bod.

Der bliver rundhåndet delt ud af smagsprøver og der bliver sludret med kunderne. Du kan også se de usædvanlige salgsmetoderne i fiskeafdelingen, som er blevet kendt over hele verden. Her bliver der nemlig kastet med fisk, råbt til kunderne og deres arbejdsglæde er super inspirerende at kigge på eller  deltage i.

Rundt om og på etagen neden under Pike Place Market er der gallerier. Der er cafeer, kunsthåndværk og alverdens skrammel butikker med underlige ting. På en god dag, kan du måske bliver fristet til at købe noget.

Pike Place Market - Seattle, USA

Pike Place Market - Seattle, USA

Pike Place Market - Seattle, USA

Området omkring Pike Market

Pike Place Market ligger smukt ned til vandet. På denne smukke solskinsdag, som det var da vi besøgte området, var der stuvende fuldt med mennesker. De nød lige som os, det gode vejr, gademusikanterne eller bare det at købe en kop kaffe. Kaffe købt i den første Starbucks kaffebar, som er placeret her på Pike Place Market.

Pike Place Market - Seattle, USA

Pike Place Market - Seattle, USA

Pike Place Market - Seattle, USA

Pike Place Market - Seattle, USA

Piroshky Bakery

På vejen til Pike Place Market, kan du eventuelt stoppe op hos Piroshky Bakery og købe en af de russiske piroshky. Bageriet er utroligt populært, så du kan desværre risikere at der er lang kø helt ud på gaden. Men smagsoplevelse er bestemt ventetiden værd. Vi købte en med æble og kanel og ja,  efter vi havde smagt der var vi ikke i tvivl, det var ventetiden værd. Den smagte fantastik.

Pike Place Market - Seattle, USA

Pike Place Market - Seattle, USA

Pike Place Market er det bedste sted i byen

Et besøg på Pike Place Market fortæller rigtig meget om Seattles kultur, de lokale og er et rigtig godt sted at starte når du skal udforske byen. Pike Place Market er et must-see i Seattle med en fantastik stemning.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 63 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på kommende rejser:

Tøsetur til nyt land og nye oplevelser
– Skopje, Nordmakedonien –

Det store Kaukasus trip
– Aserbajdsjan, Georgien og Armenien –

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center