Qinghefang historiske gade – Hangzhou, Kina

Qinghefang historiske gade i Hangzhou, er fyldt med lokale lækkerier, souvenirs butikker og her kan du købe alt. Om det er lokalt mad fra et gadekøkken til lokal te eller lige den souvenirs som du ikke vidste du stod og manglede.

Qinghefang historiske gade

Qinghefang historiske gade

Qinghefeng historiske gade - Hangzhou, Kina

Vores oplevelse af Qinghefang historiske gade

Qinghefang er en historisk gade og nogle af bygningerne er over 100 år gamle. Bygningerne danner rammen om et sted, som ud over de historiske smukke bygninger, også er lidt af en turistfælde.

Du kan købe alt muligt tingel tangel for ingen penge og vi gik da også i gang med at shoppe. Nej – det var ikke til os selv. Vi skulle efter vores besøg i Kina til Bangkok. Her skulle vi besøge vores fadderbarn i SOS børnebyerne og vores indkøb var til alle børnene på børnehjemmet. Vi osede lidt rundt og fik fyldt en del poser med lejetøj til børnene.

Gaden er underholdende og der er masser af madsteder. Du har muligheden for at få utallige smagsprøver fra det lokale kinesiske køkken. Du kan kigge på de mange kinesiske medicinbutikker, hvor de mest underlige ting til sælges. Ja- medicin eller hvad det nu er, vi fandt ikke ud af det men meget sjovt at opleve.

Vi havde en hyggelig og god oplevelse. Det var en fornøjelse at se de gamle bygninger og stemningen var super god. Et godt sted at spise din aftensmad, få lidt at drikke og blive underholdt.

Qinghefeng historiske gade - Hangzhou, Kina

Qinghefeng historiske gade - Hangzhou, Kina

Qinghefeng historiske gade - Hangzhou, Kina

Den leende Buddha

I Qinghefang historiske gade, er der et smukt eksemplar af den leende Buddha. Den er kæmpestor og lavet i messing. En statue der er sjov at studere, fordi den har rigtig mange babyer placeret på den, som kravler rundt. Et sted hvor alle lige stopper op og skal have et billede og en fin markering af gaden.

Qinghefang historiske gade

Qinghefang historiske gade, er hyggelig at besøge

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.