Rejsetanker om Maldiverne

Rejsetanker om Maldiverne, var et besøg hvor en drøm der blev opfyldt. En drøm om at opleve en Bounty ø? Hvor vi kunne foretage os andet end at nyde livet. Dele tiden med hinanden, på et af de mest romantiske steder i verden.

Maldiverne

Paradis

Maldiverne lever bestemt op til alle de drømme, vi kunne have om paradis. Et paradis, som vi unde alle skal opleve. At få lov til at opleve, bare en gang i livet, et af de smukkeste steder i verden. At prøve at bo lækkert, spise skøn mad, drikke kølige drinks og nyde det gode vejr. Få svømmet, snorklet eller dykket i det utrolige klare blå vand og bare slet ikke lave noget som helst. For sådan er en rejse til Maldiverne.

Vores ophold på Maldiverne var uforglemmelig og virkelig en drøm der blev opfyldt. Vi havde flere gange følelsen af, at det kun var os der var på denne ø. Følelsen af, at vi var helt alene i dette paradis og at vores lykken, ikke kunne forstyrres af nogen som helst.

I paradis fik vi prøvet at spise middag i strandkanten med levende lys, fik champagne brunch med udsigt til havet og cocktail i baren imens vi så solnedgangen. Vågende om morgen, sad på vores terrasse og drak friske kokosnødder, med udsigten til pulverhvidt sand og det blå hav.

Når vi bevægede os lidt rundt på vores Bounty ø, var det for at besøge spaområdet hvor vi fik massage, snorkle mellem de talrige og farverig fisk eller finde en liggestol.

De mennesker vi mødte på vores rejse var søde, snakkesalige, imødekommende, serviceminded og utrolig venlige. Du kan da heller ikke være andet. Der er ubeskriveligt smukt, fredfyldt og behageligt klima. Det må da have en afsmittende effekt på dit sind.

Maldiverne

Paradiset har en pris

I vores rejsetanker om Maldiverne må vi indrømme, at Paradiset har en pris. Der er MEGET dyrt på Maldiverne. Både vores ophold og maden, så det skal selvfølgelig overvejes, inden du udlever din drøm om paradis.

Flybilletterne kunne vi dog fås til en rimelig pris. Vores opholds varighed som var på 5 nætter var perfekt for os. Et længerevarende ophold, ville nok ikke lige være noget for os, så var vi bare blevet rastløse.

Kurumba Maldives

Om Maldiverne er et af de smukkeste steder på Jorden?

Ja det mener vi.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.