Rejsetanker om Schweiz

Vores rejsetanker om Schweiz hvor vi kun havde et kort ophold. Vi mener bestemt, at det var en god oplevelse. Vi havde følelsen af, at vi på kun fire dage alligevel fik et indblik i dette land. Et land, som vi helt sikkert gerne vil opleve meget mere af.

Rejsetanker om Schweiz

Tæt på Danmark men alligevel meget anderledes

Vi var meget heldige og havde rigtig godt vejr med varme i luften og sol, selvom det var i maj måned. Det er utroligt så meget vejret betyder for oplevelse af en by. Næsten alle byen bliver smukkere og mere imødekommende når solen skinner.

Det var rigtig nemt og meget hurtigt, at komme til Schweiz fra Danmark. På hvad der føltes som ingen tid, var vi fremme. Schweiz er et land der på mange måder ligner Danmark, men på andre området er meget langt fra.

Bare sproget gør at vi føltes os meget langt væk lige pludselig. Et land der ikke har sit eget sprog, men taler en masse andre sprog giver også et andet og multikulturelt indtryk. For os som gæst, var det dog ikke en barriere, da vi oplevede at dem vi talte med forstod og talte engelsk.

Rejsetanker om Schweiz

Vi nød byen og fik shoppet

Zürich som vi besøgte i denne omgang, er en meget smuk by, som virkede hyggelig og ikke særlig stor. Det var nemt at komme rundt i byen, hvor alle attraktionerne ligger inden for gåafstand.

Vi nød de smukke bygninger, vandet og alle de muligheder der var for at shoppe. Ikke fordi Schweiz er et billigt land. Tingene koster det samme som i de fleste andre vesteuropæiske lande, men der er et stort udbud af varer og butikker.

Vi havde valgt at købe et ZürichCard til en rimelig pris. Dermed kunne vi både se museer, bruge transport, som for os var sporvognene og sejle en tur på Zürichsøen. Så i forhold til prisen, var kortet hurtigt tjent ind for os.

Rejsetanker om Schweiz

Rejsetanker om Schweiz

Rejsetanker om Schweiz

Rejsetanker om Schweiz

God mad

Vi fik også rigtig god mad i Zürich, hvor der var masser af lækre råvarer at vælge imellem. De måltider som vi indtog var som regel en madoplevelse, som vi satte pris på. Måske ikke lige den pølse og brød vi snuppede i en fart, da vi var sultne, men ellers de andre måltider.

Rejsetanker om Schweiz

I vores rejsetanker om Schweiz tænker vi, at de mennesker vi mødte på vores vej var venlige og imødekommende. Et land, som det var rigtig rart at være gæst i dette land. Så vi vil gerne komme på et genbesøg til dette smukke land i Alperne med håbet om, at få oplevet noget natur.

Rejsetanker om Schweiz

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.