Re:START et farverigt shoppingsområde – Christchurch, New Zealand

Re:START et farverigt shoppingsområde som ligger på grænsen til rød zone. Det er det område som ligger i midtbyen af Christchurch, der er lukket af efter jordskælvene. Her har man placeret en masse farverige skibscontainere på et rimeligt stort område. Containere som indeholder butikker, cafeer og restauranter.

Christchurch

Vores oplevelse af Re.START?

Disse farverige containere er blevet omdannet til et område, Re:START. Et sted, hvor der er masser af butikker, cafeer og restauranter.

Der er sågar også et lille museum i området. Der er lavet grønne beplantninger og det er nu et meget populært velbesøgt område. Det besøges, både af de lokale men bestemt også af turisterne. Folk oser lidt i butikkerne, spiser lidt mad på en af restauranterne eller drikke kaffe på en cafe.

Dejligt at opleve, mennesket fantasi og evner til at bringe noget nyt til ellers dødt område. En måde at få banket lidt liv i byen igen uden det koster mange penge i byggeomkostninger. En by, som ellers ville være helt uden liv efter jordskælvene. En dejlig evne til at få det bedste ud af ellers ingenting. Fascinerende!

Christchurch

Re:START - Christchurch

Re:START - Christchurch

Re:START - Christchurch

Re:START et farverigt shoppingsområde

Re:START et farverigt shoppingområde, opstået af ingenting men der er både hyggeligt og sjovt sted at være. Her kunne vi også sidde og drikke vores kaffe imens vi observerede de forskellige mennesker. Desuden oplevede vi også, at få rigtig god cafe mad på stedet.

Området bar præg af lidt oprør, anarki og bare menneskernes påklædning, kunne virke lidt som vores eget Christiania. Dejligt befriende og opløftende midt i den lidt modløse jordskælvsramte by. Vi kan bestemt anbefale et besøg, hvor du bl.a. kan kigge – og eller købe ind i alle de meget anderledes butikker.

Bonusinfo:  Der er gratis Wi-Fi i området.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.