San Diego – Californien, USA

San Diego summer af liv, puls og god stemning. Se den enorme flådebase på en sejltur i bugten og fest igennem i Gaslamp Quater. Besøg de mange forskellige kvarterer og bliv et øjeblik i tvivl om du er i Mexico, da landet ligger så tæt på at du kan skimte det. San Diego er en charmerende by som har så meget at tilbyde.

2015.09 San Diego 7

Ankomsten til San Diego

Efter en lang, men behagelig flyvetur med British Airways var vi klar til at udforske denne by, inden rejsen gik videre til Las Vegas. Vi havde kun få dage i San Diego men glædede os til at opleve så meget som muligt. Det er en by som har så meget at byde på, men for os ville det kun blive til et par smagsprøver.

Fakta om San Diego

San Diego er en havneby i det sydlige Californien, meget tæt på den Mexicanske grænse. Byen har ca. 2,6 millioner indbyggere og er et af USA´s kultur og uddannelse centrer med bl.a. fire universiteter. Det er også San Diego som har den største flådebase hvor bl.a. grunduddannelsen til specialstyrken Navy Seals foregår.

Gaslamp Quater

Vores hotel lå i Gaslamp Quater i Down Town, som er stedet at besøge hvis du søger underholdning og natteliv. Gaslamp Quater er historisk og omfatter 94 historiske bygninger som primært er bygget i klunketiden og nu bruges til restauranter, natklubber og barer.

Det er et meget livligt sted hvor der sker en masse. Der er underholdende at gå rundt, få en drink, et måltid mad på en af de meget hyggelige steder, som der er masser af eller bare studere mennesker imens gaderne bliver oplyst af de gamle gaslamper.

2015.09 San Diego 1

2015.09 San Diego 2

2015.09 San Diego 3

2015.09 San Diego 4

San Diego er broget og charmerende

Når du går rundt i byen oplever du et sjovt sammenfald af gammelt og nyt som side om side med hinanden skaber et broget bybillede. Afstandene er også ”store” i denne by. De forskellige områder ligger langt fra hinanden, så alt er ikke lige i gå afstand i denne by.

2015.09 San Diego 6

2015.09 San Diego 5

2015.09 San Diego 8

En charmede by

Men smuk er San Diego og du fornemmer bestemt også at byen er påvirket at den meget korte afstand til nabolandet Mexico. Det ses tydeligt på de lokale, restauranterne og butikkerne. Det er en meget livlig, smuk og mangfoldig by, som er smukt omgivet af det blå vand. En by som på mange måder ikke virker speciel amerikansk men er sin helt egen.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.