Sicilien – Italien

Italien og hovedlandet har vi flere gange tidligere besøgt. Vi har dog aldrig før besøgt Sicilien, der efter sigende skulle være det ”rigtige” Italien. Efter en behagelig samt rimelig kort flyvning med SAS landede vi på Sicilien i Catania lufthavn. Det var i slutningen af marts måned, så håbet om lidt varme og et tidligt forår var bestemt en mulighed.

Sicilien – Italien

Vores første indtryk af Sicilien

Det første der slog os, efter vi var landede var da heldigvis også solens stråler og varmen i luften. En dejlig kontrast til det stadig kolde vejr hjemme i Danmark. Imens vi kørte igennem landskabet fra lufthavnen, til vores slut destination byen Giardini-Naxos, kunne vi nyde frodigheden omkring os.

Øen virkede lille med en masse små hyggelige landsbyer. Den var desuden medvirkende til at øen umiddelbart ikke virkede særlig turistet. Det var kun en stor positiv overraskelse. Det var en stor modsætning til de turist overfyldte byer på hovedlandet. Vi fik også på dette tidlige tidspunkt et meget tydeligt udkig til vulkanen Etna, som med sne på toppen lå smukt og majestætisk med sine 3.263 meter.

Sicilien – Italien

Sicilien – Italien

Sicilien – Italien

Sicilien

Sicilien er den største ø i Middelhavet og er en region i Italien. Sicilien er skilt fra fastlandet med det 3 km. brede Messinastrædet. Der bor ca. 5 millioner indbyggere på Sicilien. Vi kender nok mest øen for sine måder, at snige sig uden om de offentlige systemer specielt hele mafia-kulturen. Vi havde selv på forhånd varmet op til denne rejse ved at gense Godfather trilogien. Dermed var stemningen på forhånd lagt.

Det så vi så frem til

Vi så nu også frem til, at smage den italienske mad. Mad når den er mest autentisk med de bedste råvarer. At opleve kulturen, se de små landsbyer og besøge vulkanen Etna. Få smagt den gode vin, opleve mangfoldigheden, historien og se masser af citrontræer som skulle blomster så smukt på Sicilien.

Med en uges til vores rådighed, havde vi valgt at booke en hotellejlighed. Fem af dagene, ville vi leje en bil og selvfølgelig en Fiat. Vi var jo i Italien.

 

Sicilien – Italien

Sicilien – Italien

Sicilien – Italien

Sicilien – Italien

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.