Space Needle et smukt udsigtstårn – Seattle, USA

Space Needle et smukt udsigtstårn i Seattle. For os der elsker høje tårne og bygninger var det et besøg selvskrevet. Vi besluttede, at vi ville spise middag oppe i tårnet og dermed nyde udsigten. Fordelen ved at bestille bord og spise i restauranten er desuden, at turen op i Space Needle, dermed er gratis.

Space Needle – Seattle, USA

Space Needle – Seattle, USA

Fakta om Space Needle

Space Needle er et 184 meter højt udsigtstårn der blev bygget i 1962 til verdens udstillingen. Udsigtsplatformen er placeret i 159 meters højde og tårnet er 42 meter ved sit bredeste punkt. Tårnet er siden, blevet et landemærke for Seattle og har med sin meget unikke form, stadig et moderne udtryk over sig.

Vores oplevelse i Space Needle et smukt udsigtstårn

Vel ankommet til Space Needle, tog vi elevatoren op i tårnet. Elevatoren er udvendig på tårnet og bare turen op er det hele værd. En tur der også er en anelse skræmmende. Oppe på platformen fik vi en hel fantastisk udsigt over Seattle by. Det var især udsigten til Mount Rainier der ligger og troner i baggrunden, med alt den styrke som en sovende vulkan kan have der faconnerede os. Et fantastisk syn, som vi aldrig kan blive trætte af at kigge på.

Space Needle – Seattle, USA

Space Needle – Seattle, USA

Space Needle – Seattle, USA

Middag på restaurant SkyCity

Efter at have nydt udsigten gik vi ind på SkyCity, som er roterende 360 graders restaurant og fik anvist et bord med en hel ubeskrivelig udsigt. For hvert minut rotterederestauranten og rundt vi fik dermed en ny udsigt, som vi så kunne nyde.

Selve restauranten er nu rimelig simpel indrettet og bordene var dækket uden dug. Tallerkenerne var bare placeret på et træbord, nok ikke lige det vi havde forventet. Men servietterne var dog af stof, så vi havde da stadig håbet om en god middag.

Space Needle – Seattle, USA

Forretten

Vi fik to forskellige forretter. Den ene var cæsar salat og den anden crab cakes. Det var begge udmærket forretter. Friske og veltillavet, men ikke det store sus.

Space Needle – Seattle, USA

Space Needle – Seattle, USA

Hovedretten

Vi fik til hovedret også to forskellige retter. Den ene var en stor bøf med asparges, skysauce og kartofler til. En lækker bøf som var stegt efter vores ønske. Den anden hovedret var nok mere spændende og var en fisketallerken med laks, rejer og kammuslinger, dertil grønsager og kartofler samt lidt sauce. Bestemt dagens bedste ret, hvor der var kræset for både udseende og smag. Vi fik til denne middag en udmærket hvidvin.

Space Needle – Seattle, USA

Space Needle – Seattle, USA

Space Needle – Seattle, USA

Det mente vi om middagen

Middagen var middelmådig, det eneste som ikke var middelmådigt var prisen, for det var en dyr fornøjelse. Det var dog det hele værd, at sidde og spise med den smuk udsigt, som hele tiden skiftede i takt med at vi kørte rundt det var værd at betale for.

Området omkring Space Needle

Området omkring Space Needle er lidt underligt. Foruden tårnet ligger musikmuseet Experience Music Project samt Seattel Center som i dag bliver brugt til forskellige kulturelle begivenheder. Der er lidt gøgl rundt omkring disse bygninger men ellers virker området rimeligt dødt. Det bærer tydeligt præg af, at det blev brugt til verdens-udstillingen, men i dag giver det ikke rigtig mening længere.

Der blev desuden i den forbindelse bygget en Monorail som er en fornøjelse der hurtigt er overstået, da du på 90 sekunder har kørt den korte strækning på 1,5 km men sjovt at se byen fra oven.

Space Needle – Seattle, USA

Snyd ikke dig selv for en helt fantastik udsigt. Tag op i Space Needle et smukt udsigtstårn.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 63 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på kommende rejser:

Tour de Sønderjylland
med luksus og badehotel

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center