St Mary’s Cathedral en af de mest skattede kirker – Sydney, Australien

St Mary’s Cathedral en af de mest skattede kirker og den er opført i centrum af Sydney. Den er bygget på, en kristen markering på ynde og skønhed. Katedralen blev indviet i 1882 og er den længste kirke i Australien. Generationer af kunstnere, har over årerne testamenteret til kirken med storslåede gaver i sten og glas. 

St Mary's Cathedral - Sydney, Australien

St Mary's Cathedral - Sydney, Australien

St Mary’s Cathedral en af de mest skattede kirker

St Mary’s cathedral i Sydney og en af de fineste eksempler på engelsk stil gotiske kirker i verden. St Mary’s Cathedral, repræsenterer den åndelige oprindelse af den katolske kirke i Australien.

William Wilkinson Wardell som er en arkitekt fra det 19. århundrede havde en drøm. Han drømte om, en gotisk struktur formet fra den lokale gule blok sandsten, som Sydneys bygninger er bygget af. Bygningen blev endeligt afsluttet 100 år efter arkitektens død. Katedralen er dedikeret til Marys hjælp af kristne.

Sydney

St Mary's Cathedral - Sydney, Australien

En smuk Katedral

Katedralen har masser af spir og krummelurer. Den bliver bestemt heller ikke mindre smuk, da vi kom indenfor. Indenfor var der masser af søjler, et utrolig smukt træloft og masser af mosaik vinduer, hvor lyset udefra giver liv til alle motiverne. En fredfyldt og meget smuk oplevelser, at træde indenfor i dette rum.

Efter et besøg i sådan et imponerende bygningsværk, føler vi os altid meget ydmyg. Hvordan var det overhoved muligt? Hvordan kunne man lave et sådan smukt og detaljeret byggeri, for så mange år siden?

Sydney

St Mary's Cathedral - Sydney, Australien

Hyde Park

Katedralen ligger smukt op til op til Hyde Park. Her er der masser af grønt, bænke du kan sidde og nyde kirken på eller se på springvand. Hele området, omkring Hyde Park er bestemt værd at besøge. En grøn oase midt i en ellers pulserende storby.

St Mary's Cathedral - Sydney, Australien

St Mary's Cathedral - Sydney, Australien

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.