Staten Island Ferry en gratis sejltur – New York, USA

Staten Island Ferry en gratis sejltur i New York. Vi skulle selvfølgelig oplevelse byen fra vand siden og her er der masser af muligheder. Vi valgte den gratis løsning, som er med Staten Island Ferry, der også giver et kig til Frihedsgudinden.

Sejltur med Staten Island Ferry – New York, USA

Fakta om Staten Island og færgen

Der må også forventes et væsentlig gennemstrøm af mennesker i løbet af en dag. Staten Island Ferry har hele 22 millioner passager om året. Selvom den hedder en færge medtager den dog kun passagerer og ikke nogen køretøjer.

Staten Island er en af de fem bydele i New York og ligger i den sydvestlige del af byen. Staten Island er den mindst befolket af de forskellige bydele. Staten Island bliver også kaldt for ”den glemte købstad” af dens beboere,

Vores sejltur med Staten Island Ferry

Vi fandt terminalen og gik ombord. Det var sammen med den enorme strøm af andre, som også skulle besøge Staten Island.

Vi så frem til at opleve New York fra søsiden og den ikoniske skyline. Vores sejltur som var på ca. 8 km. tog omkring 25 minutter og vi fik et fantastisk udsyn til New Yorks skyline. Vi så også det som var det mest væsentligste på vores tur og som vi havde set meget frem til – Frihedsgudinden et smukt dog desværre et meget diset kig.

Sejltur med Staten Island Ferry – New York, USA

Sejltur med Staten Island Ferry – New York, USA

Sejltur med Staten Island Ferry – New York, USA

Frihedsgudinden

Frihedsgudinden er ikonisk og det som vi nok alle sammen forbinder med New York. Frihedsgudinden er dog produceret i Frankrig, for efterfølgende at blevet givet som gave til USA. Imponerende er hun når hun står der, med alle sine 45 meter og byder rejsende velkommen til New York fra søsiden.

Vi havde desværre ikke det bedste vejr på turen. Der var meget overskyet med dis og koldt men derfor var turen stadig god.

Sejltur med Staten Island Ferry – New York, USA

Sejltur med Staten Island Ferry – New York, USA

Staten Island Ferry en gratis sejltur

Det var bestemt en god oplevelse, at tage en sejltur med Staten Island Ferry. Det gør da ikke oplevelsen mindre god, at den er gratis.

Bonus info:  Færgerne sejler med 30 minutters interval.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 63 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på kommende rejser:

Det store Kaukasus trip
– Aserbajdsjan, Georgien og Armenien –

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center