Surfing er den del af kulturen på Hawaii – Honolulu, Hawaii

Surfing er den del af kulturen på Hawaii. Øerne virker som er sted, hvor børnene i stedet for at lære at cykle som i Europa, så lærer de i stedet for, at surfe. Alle uanset køn eller alder ejer et surfbræt, som de enten bærer rundt på, har på deres bil, scootere eller som de vælger, at opbevaret på særlig indrettet surfbræt parkeringspladser. Hawaii er surfer paradis.

Honolulu

Honolulu

Surferne på stranden – Honolulu, Hawaii

Surfing er den del af kulturen på Hawaii

Det virkede nærmeste som om, at de lokale altid har deres bræt i nærheden – for hvis nu den gode bølge kommer – så skal du på havet og ride hen ad den brydende bølge, lige med det samme. En kultur, hvor alle har den evige drøm om at prøve den perfekte bølge. En sjov og meget anderledes kultur, hvor alle uanset alder eller køn, ser ud til at deltage.

Der er da også adskille statuer rundt omkring i byen, der enten påskønnede eller hædret en kendt surfer. En surfer som havde præsteret noget usædvanligt og som de lokale værdsætter, ser op til eller som er blevet deres ikon.

Honolulu

Surfer typer

Vi så rigtig mange, meget brune surfertyper. Det var især mænd med halvlangt opsat hår, bar overkrop, surfbrættet under armen og gående ned ad promenaden i klip-klapper, på vej ud til bølgerne.

I nyhederne på Hawaii er sågar en speciel surfer vejrudsigt. Den fortæller, hvor meget der forventes det vil blæse, hvor store bølger forventes at være osv. Ikke lige en vejrudsigt, vi har set i nyhedsudsendelser i Danmark.

I gadebilledet så vi også, at de fleste mennesker gik rundt i badetøj og klip-klappere, så de lige var parate til at springe i havet. Livet leves, virkelig i og ved vandet i Honolulu men bestemt også på de andre øer.

Surferne på stranden – Honolulu, Hawaii

Surferne på stranden – Honolulu, Hawaii

Surfing er en del af kulturen på Hawaii.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.