Sydney en mangfoldig metropol – New South Wales, Australien

Sydney en mangfoldig metropol med over 4 millioner indbyggere. Den ligger i delstaten New South Wales og med forstæderne spreder byen sig over hele 60 km. Sydney er en by med mange solskinstimer og som sjældent har temperaturer på under 20 grader. Dette bevirker derfor til, at livet leves udenfor.

Sydney - Australien

Sydney - Australien

Sydney en mangfoldig metropol

På mange områder virker byen meget europæisk med et gadebilledet af rigtig mange forskellige nationaliteter. Gadenavnene er primært engelske og imellem skyskraberne ser du de gamle flotte sandstens bygninger. Sydney indeholder en fascinerende kombination af gamle engelske bygninger, moderne skyskrabere, finanskvarteret og havneområdet. Der er selvfølgelig også byområdet The Rocks, som er det historiske område i Sydney.

Der er også byer i byen med forskellige kvarterer. Men i Sydney er det er ikke så markant, som vi har set i andre storbyer. Yderligere tilbyder Sydney med kort afstand, at du hurtigt kan komme til storslået natur som f.eks. til havet eller bjergene.

Sydney - Australien

Sydney - Australien

Sydney - Australien

Havneområdet

Hele havneområdet, som Sydney er mest kendt for er også det mest anderledes. Det er byens nerve og nok det område som imponerer mest. Her tager de ikoniske bygninger som operahuset og Harbour Bridge alle dine sansers fulde opmærksomhed. Der er en trafik af både, mennesker kombineret med havet og masser af smuk arkitektur. Et område med masser af cafeer og restauranter som er meget charmerende.

Sydney - Australien

Sydney - Australien

Vi er ret vilde med Sydney

Denne bys mangfoldighed kombineret med masser af historie gør denne by til en af verdens metropoler. Vi kan måske godt syntes, at det engelske monarki er mere dominere i Sydney end det er tilfældet i Storbritannien. Ret underligt.

Der er en rigtig god stemning og puls i Sydney og en mangfoldighed der gør at byen aldrig blev kedelig. Dette er bestemt en by, som vi synes er meget spændende at bevæge os rundt i og en by vi vil tilbage til, for vi følte os rigtig godt tilpas i denne by.

Sydney - Australien

Tip til gratis bus i Sydney

Der kører faktisk en gratis bus i byen. Bussen har nr. 555 og  kører til Sydneys attraktioner bl.a. også ned til havnefronten. Den afgår fra Circular Quay til Central station.

Køreplanen: Hverdage mellem 9.30- 15.30 og i weekenden mellem 9.30-18.00.

Sydney en mangfoldig metropol - New South Wales, Australien

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.