Taipei Zoo med de store pandaer – Taipei, Taiwan‏

Taipei Zoo med de store pandaer, skulle vi opleve. Ingen af os har nogensinde, set og oplevet de store pandaer men i Taipei Zoo, har de hele 3 af de store pandaer. Taipei Zoo ligger desuden i et naturskønt område, så vi var ikke i tvivl. Det skulle vi opleve.

Taipei Zoo, Taiwan

Turen til Taipei Zoo

Efter en halv times kørsel med metroen fra centrum, var vi fremme ved stationen. En station med det meget passende navn Taipei Zoo. Turen med metroen, var en oplevelse i sig selv. Vi kørte fra storbyens midte, så glimt af den fantastiske skyskraber Taipei 101 imellem bygningerne og da vi stod af toget, var vi i en smuk natur med masser af grønne små bakker. Vi var på en halv time kommet landet.

Selve Taipei Zoo er enorm, den største i Asien og den blev grundlagt i 1914. En have vi sagtens ville kunne få masser af timer til at gå i. En zoologisk have som er opbygget  omkring forskellige temaer som f.eks. de tempererede zoner, den tropiske regnskov og en børne Zoo.

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo med de store pandaer

Vi styrtede, selvfølgelig hen til området med de store pandaer og heldigvis lå det tæt ved indgangen. Området hvor pandaerne bor, er opdelt. De har et område ude – og indenfor. Området udenfor, er et nærmest i et parklignende område og giver en smuk naturlig baggrund, til de skønne dyr.

Indenfor er der et område, til dem med en stor glasrude på hele langsiden. Vi var heldige, for den ene panda var nemlig indenfor. Den var i gang med at æde sin morgenmad, som var en stor bunke bambus. Den sad helt op ad glasruden og dermed vi fik et rigtigt godt kig til den. Pandaer har bare 100% nuttethed. Vi stod længe og kiggede på det smukke dyr, imens den åd sin morgenmad. Men efter lidt tid, løsrev vi os for der lå mange andre oplevelser og ventede på os i Taipei Zoo.

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

Du kan her se vores video, af pandaen som er ved at spise sin morgenmad.

Koalaerne

En ting har pandaer og koalaer til fælles, de er lige nuttede. Ved siden af området med de store pandaer, er det også et naturskønt område, hvor de søde koalaerne levede. Dem kan vi kigge på i timevis, især når de er vågne. En sjælden ting, for koalaerne sover over 20 timer i døgnet.

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

Haven er smukt med store afstande

Vi forsatte vores tur rundt i den zoologiske have. En have, hvor afstandene er enorme. Vi fik hurtigt en ide om afstandene, da vi f.eks. så et skilt med 900 meter til tropisk regnskov og andre lignede skilte. Taipei Zoo er meget smukt, velholdt og naturen er helt fantastisk. Grundlæggende har vi det svært med dyr i fangenskab men her i Taipei Zoo, så de ud til at de trives. Burene var velholdte og rene.

Haven er dejlig fredfyldt, kuperet og omgivet, af de små smukke grønne bjerge. Der er dog på grund af de store afstande, mulighed for at et lille beløb, at tage et tog nede for enden af parken og op til hovedindgangen igen.

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

En god og billig oplevelse – Taipei Zoo

Vi havde nogle rigtig gode timer i Taipei Zoo og nød vores besøg. Der er rig mulighed for at se masser af dyr. De mange temaområder er rigtig godt lavet og en fornøjelse at opleve. For os var den største oplevelse, at se de store pandaer. Dejligt at være lidt udenfor Taipeis larmende storby, hvor vi i det smukke landskab kunne slappe af.

En anden positiv ting er billetprisen. Den var meget billig oplevelse som kun kostede DKK 17. Vi troede først det var en fejl eller at vi bare ikke havde styr på dagens valutakurser – men nej den var god nok.

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

Tip til Taipei Zoo med de store pandaer

Når du besøger Taipei Zoo med de store pandaer, vil vi anbefale dig at besøge den enten en tirsdag, onsdag eller torsdag. På disse hverdage, er der ikke særlig mange mennesker og du har muligheden for at se dyrene helt tæt på. Kommer du derimod i weekenden, skal du være forberedt på at trække et nummer. Herefter skal du stå i en lang kø.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.