Te Museum med udsigt til temarkerne – Hangzhou, Kina

Te museum med udsigt til temarkerne, ligger lidt udenfor Hangzhou. Et land som Kina er fødestedet for te og har den længste historie af te kulturen. I dag er te kulturen en del af en den traditionelle asiatiske kultur. Derfor er det selvfølgelig også nærliggende, at det har sit eget museum.

Te museum

Te museet - Hangzhou, Kina

Fakta om The National Tea Museum

Te Museum med udsigt til temarkerne hedder The National Tea Museum og blev åbnet i Hangzhou, Zhejiang-provinsen i 1991. Det ligger meget smukt oppe i bjergene med udsigt til rismarkerne og bjergene i Longjing (Drage Well) Village. Så med en køretur på kun 45 minutter fra Hangzou centrum, kan du opleve dette smukke sted. Et museum som dækker et areal på hele 22.000 kvadratmeter.

Dette museum, er det eneste i landet med et te tema. Ved siden af museet ligger te markerne, hvor der dyrkes den meget eftertragtede Longjing te. Ved siden af museet ligger te markerne, hvor der dyrkes den meget eftertragtede Longjing te. En te som er kendt for området og som er meget populær. Vi så masser af steder hvor den blev solgt og er en rigtig brugt gave eller souvenirs at tage med hjem. Desværre for os, var museet lukket da vi besøgte det, men det var en rigtig god oplevelse alligevel.

Te museet - Hangzhou, Kina

Te museum

Vores oplevelse ved te museet

Vi fik her ved te museet, set alle de endeløse marker af te og hele området, er nærmeste helt parklignede. Det bedste var at fordi museet var lukket havde vi stedet for os selv på nær et filmhold. De havde valgt at optage en film i de smukke omgivelser. Her i det spirende forår, kunne omgivelser som kulisse næsten heller ikke blive smukkere.

Te museum

Te museum, Hangzhou‏

Te museet - Hangzhou, Kina

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.