Thailand smilets land

Thailand smilets land og vi er enige. Dette smukke land har det hele og du kan kun holde af det. Smuk natur, et velsmagende køkken, kridhvide sandstrande, masser af Bounty øer og en fascinerende vild hovedstad. Den nordlige del af landet, er et helt kapitel for sig selv med vild uberørt natur, Mekong floden og masser af elefanter.

Thailand

Befolkningen

Men det er nu befolkningen i Thailand, som er det mest fascinerende med deres evig smil og derfor kaldes Thailand også for

Smilets land

En smilende thailænder, der hilser på dig med sin meget særpræget hilsen, hvor hænderne er samlet med håndfladerne foran brystet. Thailand smilets land med en befolkning, der altid er hjælpsomme og som siger ja, ja, selvom de ikke forstår dig, for et nej er stort set ikke eksisterende i Thailand.

Thailand har en befolkning med en buddhistisk tro, som fylder meget i deres hverdag. De giver os som gæster, muligheden for at få den tæt ind på livet. Du kan nemlig opleve de fascinerende smukke templer og få et unikt indblik i deres tro.

Thailand

Thailand

Thailand har givet os mange gode oplevelser

Vi har besøgt Thailand adskillige gange. Vi har været i det vilde, frodige og naturskønne nord Thailand og en del af de små øer. Vi har været på rundrejse, opholdt os på turiststederne som Phuket, og Hua Hin men altid nydt pulsen i Bangkok. Alle oplevelserne har for os været unikke.

Landet hvor vi første gang så en elefant bade og blive vasket af sin Mahout, fik sejlet på Mekongfloden og kørt i en oksekære. Et land hvor vi har set aber, kørt i tuck-tuck og badet i det klareste vand ved Phi Phi øerne. Vi har nydt at få syet en masse tøj hos skrædderne og fået afslappende fodmassage.

Rejsetanker om Thailand

Thailand

Det Thailandske køkken

Thailand er også landet, som har et skønt køkken. Efter vores opfattelse et af verdens bedste køkkener, med masser af friske grøntsager som er godt krydret og altid velsmagende. Et køkken som altid leverer en god madoplevelse, gerne i selskab med en god kold lokal øl. Duftene som spreder sig i alle hjørner, hvor man bevæger sig om det er på en restaurant eller det lille gadekøkken med bliktag.

Thailand

Fakta om Thailand

I Thailand bor der 64 millioner mennesker, hovedstaden hedder Bangkok og landet er 7 timer foran dansk tid. Thailand er et kongedømme og adskiller sig fra andre lande i Sydøstasien ved aldrig at have været koloniseret. Kongen er dog mest en kransekagefigur politisk set, men får stor tilbedelse fra befolkningen.

Landet har de sidste år været ramt af politisk uro, der til sidst endte med at militæret overtog magten. Så selvom der er lovet nye valg, er Thailand for tiden styret af militæret.

Thailand

Thailand

Det tropiske klima

At ankomme til Thailand, er altid en stor forandring for os varmehungrende danskere. Du bliver i samme øjeblik du stiger ud af flyveren mødt af en hede. Dette sammen med en høj luftfugtighed, som nærmest slår benene væk under dig. En hede der for det meste er dejlig, men det kræver lige lidt tilvænning.

Thailand

Thailand smilets land

En rejse til Thailand er altid fuld af oplevelser der brænder sig positivt fast på nethinden. Dette med et evigt ønske om hurtigst muligt at vende tilbage. Thailand smilets land, giver dig masser af smil fra de lokale, en venlighed og en stor imødekommenhed som gør at du helt sikkert vil komme til at holde af landet.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.