The Bund havneområdet – Shanghai, Kina

The Bund havneområdet i Shanghai. Det ligger i den centrale del af storbyen Shanghai. The Bund henviser sædvanligvis til bygningerne og kajerne på denne del af vejen, samt nogle tilstødende områder. Det er et af de mest berømte turistmål i Shanghai. 

The Bund, Shanghai

The Bund, Shanghai

Fakta om The Bund havneområdet

The Bund er hele 1,6 km. lang og trækker sig langs med bredden, af den brune Huangpu floden. På The Bund findes der et antal meget kendte bygninger i ny klassisk stil, bl.a. Peace Hotel, HSBC-bankens gamle hovedkontor og Shanghais koloniale toldkontor. De fleste af disse bygninger er i dag beskyttede, som historisk bevaringsværdige.

Området bruges af de lokale, som bruger til forskellige former for aktiviteter som joggingture, morgengymnastik eller bare en gåtur hvor de sammen med turisterne nyder den smukke skyline.

Vores oplevelse af The Bund

Vi havde besluttet under vores morgenmad, på den lækre terrasse på vores hotel, at vi i dag ville udforske den smukke skyline som vi kunne se fra terrassen. Vi begav os afsted, gennem Shanghais gader imod the Bund.

Fremme ved The Bund brugte vi tiden på at slentre langs promenaden. Vi glædede os over, hvor heldige vi var med vejret. Vi nød solen, livet og Shanghai. Imens vi gik, stoppede vi adskillige gange op og beundrede al den smukke arkitektur, som vi kunne se på det anden siden af floden i Pudong.

Det var en meget stor fornøjelse og en nydelse, der ingen ende ville tage. Vores passion for høje bygninger og TV-Tårne blev denne formiddag til fulde indfriet. En helt total fascinerende skyline med noget af den mest imponerende og storslået arkitektur, vi længe har set. Vi forstår nu, hvorfor folk valfarter til Shanghai for at opleve denne skyline.

The Bund - Shanghai, Kina

The Bund - Shanghai, Kina

The Bund med udsigt til en af verdens smukkeste skylines.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.