Þingvallavatn med smuk islandsk natur – Island

Þingvallavatn med smuk islandsk natur ville vi gerne opleve, selvom vi kun var kort tid i Island. Vi ville gerne opleve lidt af den barske natur, som Island både er berømt og berygtet for. Vi besluttende derfor at køre ned og se en af Islands store søer Þingvallavatn, som ligger delvist i Þingvallavatn National Park.

Þingvallavatn smuk islandsk natur - Island

Þingvallavatn smuk islandsk natur - Island

En smuk køretur

Vi havde en smuk køretur og så frem til at opleve Þingvallavatn med smuk islandsk natur. Vi havde valgt, at køre en omvej som førte os gennem stejle hårnålesving i en barsk natur. Vi nød friheden, naturen og den luksus det er når du overhoved ikke møder nogle andre mennesker.

De mange rør til opvarmning

Det eneste vi så på vores smukke køretur var nogle får der gik og græssede. De var rimelig uberørte af vores tilstedeværelse. Det som var ret vildt, var at opleve de enorme rør der ligger alle vegne. Det ser ud som om de bare er blevet smidt, helt tilfældigt på jorden. Rørene bruges til fører det varme vand, der er hentet op fra undergrunden rundt på Island. Det bruges enten til opvarmning eller til at producere energi med.

Þingvallavatn sø

Þingvallavatn med smuk Islandsk natur, var helt klart vores tanke da vi ankom og så søen. En sø som er 84 km2 og 100 meter dyb og er helt utrolig blå. Den er så blå og klar at den umiddelbart kunne virke en smule unaturlig. Sagnet siger, at der lever søuhyre i denne sø. Vi kørte i kanten af søen noget tid men oplevede desværre ikke noget uhyre, på vores korte besøg.

Vi kommer igen

En rigtig god lille bid af Islands smukke natur vi fik oplevet. På denne tur fik vi en smagsprøve på den barske og meget anderledes natur som der findes i Island og i området ved Þingvallavatn. En smagsprøve der bestemt frister os til en genbesøg, så vi kan opleve mere af denne natur. Turen kan anbefales, hvis tiden er kort under dit besøg i Island.

Þingvallavatn smuk islandsk natur - Island

Þingvallavatn smuk islandsk natur - Island

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.