Tian Zi Fang det franske kvarter – Shanghai, Kina

Bydelen Tian Zi Fang det franske kvarter, har udviklet sig fra et renoveret boligområde til i dag at være et trendy sted, som besøges af både turister og lokale. Området som kaldes for det franske kvarter, består af labyrintiske gyder med en masse små håndværk butikker, caféer og trendy kunstgallerier.

Tian Zi Fang - Shanghai, Kina

Taikang Lu, Shanghai

Vores besøg i Tian Zi Fang det franske kvarter

Kvarteret er i dag blevet et rigtigt populært turistmål i Shanghai. Det er et smukt eksempel på, at ville bevare den lokale Shikumen arkitektur og så derfor skulle vi selvfølgelig besøge stedet.

Vi tog en taxa til stedet, som satte os af et stykke derfra. Han havde ikke muligheden for at køre os helt hen til stedet. Vi gik lidt rundt og prøvede at tyde de kinesiske skilte og efter lidt besvær, fandt vi Tian Zi Fang. Det ligger nemlig lidt gemt væk, fra den store hovedgade.

Da vi endelig kom ind i området, oplevede vi at det var meget velbesøgt. Vi gik ad de små kringlede gyder, sammen med alle de andre nysgerrige som også var på besøg i kvarteret. Vi nød at gå i Tian Zi Fang kvarteret og kigge på de mange kunstgallerier.

I de hyggelige gyder, ligger der masser af sjove og anderledes butikker, som har et udvalg, som ikke lige er det sædvanlige du normalt ser i butikker. Her er det kunstnere, der udstillet og det gør oplevelsen anderledes.

Taikang Lu, Shanghai

Taikang Lu, Shanghai

Tian Zi Fang det franske kvarter - Shanghai, Kina

Cafe besøg

Vi besøgte også en af de hyggelige cafeer. En cafe, der havde fået mast lidt stole og borde ind i den smalle gyde udenfor. Vi var heldige at få et bord udenfor hvor vi kunne studere livet og mennesker. Vi bestilte en sandwich og fik en dejlig kølig orange smoothie. Begge dele var rigtig velsmagende og blev nydt imens vi nød den hyggelige stemning i Tian Zi Fang, det franske kvarter.

Taikang Lu, Shanghai

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.