Tip til madportionerne i USA

Vores tip til madportionerne i USA. USA er virkelig landet, hvor der bliver serveret enorme portioner. Tallerkner hvor du aldrig i dit liv, har set så meget mad før på en gang. Det virker helt utroligt. Men hvordan håndtere du så det?

Hash House a go go - Las Vegas, USA

Tip til madportionerne i USA

Vi giver her vores tip til hvordan du kan omgås de enorme portioner i USA. Der findes et par løsninger.

 Doggy-Bag

Hvad er en Doggy-bag? Ja oprindelig var det en pose hvor du fik dine rester med hjem til din hund efter dit restaurantbesøg. Men i USA er Doggy-Bag princippet blev en del udvidet siden da.

Når du går ud og spiser og ikke kan spise mere, bliver du af din tjener spurt om du vil have en Doggy-Bag. Altså hvis der er nogle rester. Det er ikke en pose men ofte en plastikæske med inddelte rum, som du så kan putte dine rester ned i den og dermed tage dem med hjem. Så Doggy-Bag er ikke længere til din hund men til dig.

Nogle gange får du, selv plastik æsken andre gange tilbyder din tjener at gøre det for dig. Men om alle omstændigheder, kan du få glæde af dine rester på et senere tidspunkt.

Anmeldelse af Hash House a go go - Las Vegas, USA

 Deleretter eller halve portioner

Et andet tip til madportionerne i USA, er at bestille deleretter. Vi gør det ofte når vi er i USA. Vi bestiller en eller to forretter og deler. Ofte gør vi det samme med både forretter, hovedretter og desserter for portionerne er helt klart, til mere end en person.

Det er en meget almindelig ting at gøre i USA. De giver dig med glæde ekstra bestik og tallerkner, hvis i deler en portion.

Du har ofte også muligheden for at bestille halve portioner i USA til en lavere pris end en normal portion ellers spørg efter det. Du kan som regel regne med at en halv portion svarer til det vi danskere ville betragte som en normal portion.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.