Turen går til Schleswig-Holstein -Tyskland

Samarbejde Tourismus-Agentur Schleswig-HolsteinTuren går til Schleswig-Holstein, som bliver det næste spændende eventyr. Her skal jeg på opdagelse i grænselandet og se gamle middelalderbyer. Jeg skal se spændende arkitektur på Femern og besøge UNESCO-stedet Dannevirke. Jeg skal bo forskellige steder, have lækkert mad og jeg glæder mig rigtig meget.

Turen går til Schleswig-Holstein, Tyskland

Turen går til Schleswig-Holstein

I 2020 er det 100 år siden, at Sønderjylland blev genforenet med Danmark. I grænselandet vil jubilæet næste år, blive fejret med masser events og aktiviteter. Jeg tager lidt forskud på jubilæet og vil i den næste lille uge tid, tage på opdagelse i det Tyske grænseland. Her vil jeg udforske Schleswig-Holstein og finde ud af, hvad denne del af Tyskland, som ligger lige op og ned ad Danmark, egentlig kan tilbyde af oplevelser.

Rejsen til Schleswig-Holstein

Nu når turen går til Schleswig-Holstein, hvordan kommer jeg så derned. Ja denne gang kommer min rejse til at foregå med tog. Det er mange år siden, jeg har været på en længere togrejse, så det glæder jeg mig til. Rejsen kræver da også, hele to togskift inden jeg til sidst er i Kiel.

Turen går til Schleswig-Holstein, Tyskland

Her skal jeg bo

På turen går til Schleswig-Holstein skal jeg bo på 4 forskellige hoteller og have en nat på en herregård.

 • Hotel Birke- Kiel
 • Hotel Der Seehof – Ratzeburg
 • Herrregården Gross Zecher ved Schaalsee
 • IFA Fehmarn Hotel & Ferien-Centrum – Femern
 • Hotel F.ritz  – Schleswig

Udpluk af mine planlagte oplevelserne

Jeg håber, at jeg får et større kendskab til grænselandet, når turen går til Schleswig-Holstein. At jeg får set masser af gamle byer, spændende arkitektur og smuk natur. At jeg får masser af lærdom, se lidt UNESCO-ting, får indblik i madkulturen og mødt en masse af de lokale.

Tourismus-Agentur Schleswig-Holstein, har i samarbejde med de enkelte byer, planlagt en masse spændende aktiviteter for mig.

Turen går til Schleswig-Holstein, Tyskland

Her er nogle eksempler på mine oplevelser:

 • Rundvisning på Kiels rådhus.
 • En tur henover Kielerkanalen og se sluseanlægget.
 • Byrundtur i Kiel.
 • Byrundtur i Ratzeburg.
 • Orgelkoncert i Ratzeburger Dom.
 • Byrundtur Mölln.
 • Rundvisning, middag, fakkelvandring, bål og musik på herregården Gross Zecher.
 • Rundvisning til strandende og Arne Jacobsens arkitektur på Femern.
 • Besøge det ældste planetarium Gottorfer Globus.
 • Rundtur på UNESCO-stedet Dannevirke.

Dette var bare et udpluk, af nogle af alle de oplevelser jeg skal have i Schleswig-Holstein. Jeg håber, at du synes det lyder spændende og at du har lyst til følge med.

Følg mig på turen går til i Schleswig-Holstein

Jeg håber, at du vil følge mine oplevelser i i Schleswig-Holstein. Jeg vil løbende poste billeder, live stories og lave opslag under min rejse.

Du kan følge mig her:

Bonusinfo: Billederne i dette indlæg er fra tidligere besøg i Tyskland.

Turen går til Schleswig-Holstein, Tyskland

Turen er arrangeret i samarbejde med Tourismus-Agentur Schleswig-Holstein. Indhold, meninger og billeder, er som altid vores helt egne.

#comeseesh

 • Rejsetidspunkt oktober.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 63 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Læs Privatlivspolitik

Følg os på kommende rejser:

Forsinket nytårstur til Rostock, Tyskland

OnTrip.dk
CVR: 37901598

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Translate »

Privacy Preference Center