Willowbank Wildlife Reserve er en mini Zoo – Christchurch, New Zealand‏

Willowbank Wildlife Reserve er en mini Zoo, som ligger i den nordlige ende af Christchurch. Det er et meget hyggeligt sted, hvor der er mulighed for at se en del af New Zealands dyreliv. Området er nok egentlig mest til børnefamilier. Vi havde dog en helt bestemt grund, til at vi ville besøge dette sted. Derfor trodsede vi en silende regn og begav os af sted.

Willowbank Wildlife Reserve

En farmer stemning i mini Zoo

Den lille min Zoo, er hyggelig at gå rundt i og der er desuden mulighed for at fodre nogle af dyrene. Stedet ligger meget frodigt med masser af vegetation omgivet af vand. Så selvom du ikke vil kigge på dyrene, kan du nyde de smukke omgivelser. På stedet har de bl.a. forsøgt at lave en gammel farm med det dyreliv som hører til, for at kunne fremkalde en autentisk stemning. Det var en rigtig hyggelig oplevelse selv i silende regn.

Willowbank Wildlife Reserve

Willowbank Wildlife Reserve

Kiwi fuglene

Den primære grund til, at vi besøgte stedet, var at vi gerne ville se en Kiwi. På stedet har de lavet et stort kiwihus, i fuglenes naturlige miljø. Herinde har de lavet om på dag og nat. Kiwi fuglen er nemlig et nat dyr, så hvis de besøgende skal se dem, er det en nødvendighed.

Derfor kunne vi gå rundt og se at fuglene var aktive, fordi de er blevet narret til at det er nat. Dette var også årsagen til, at det ikke var mulighed for at tage billeder, desværre.

Willowbank Wildlife Reserve

Willowbank Wildlife Reserve

Willowbank Wildlife Reserve er en mini Zoo

Vi fik også fornøjelse af at se den alpinske papegøje Kea, som også er en af New Zealands kendte fugle. De bevægede sig frit i et begrænset område, så vi kunne komme helt tæt på dem.

Vi ankom da Willowbank Wildlife Reserve åbnede og havde hele området for os selv, i den øsende regn. Der er desuden en meget hyggelig cafe på stedet, hvor vi fik varmen ved den åbne pejs inden dagens oplevelser forsatte.

Willowbank Wildlife Reserve

Willowbank Wildlife Reserve

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.