OnTrip.dk er medstifter af nyt dansk netværk Danish Travel Bloggers

OnTrip.dk er medstifter af et nyt dansk bloggernetværk. Vi er så stolte og har glædet os til, at dele denne nyhed med jer. Netværket hedder Danish Travel Bloggers og består af 5 af de førende danske rejsebloggere.

Danish Travel Bloggers site

Vores Mission

Vores mission med Danish Travel Bloggers, er at vi vil gerne dele alle vores rejsehistorier fra ind – og udlandet. Dette med håbet om, at kunne inspirere flere danskere til at rejse og dermed få masser af oplevelser. Vi vil med Danish Travel Bloggers netværk, påbegynde et øget samarbejde mellem rejseblogs og virksomheder indenfor rejsebranchen.

Hvorfor et dansk rejseblogger netværk?

Andre lande har det og især vores skandinaviske kollegaer, er langt fremme på dette område. Men der er ikke et netværk dedikeret til rejseblogs i Danmark. Vi mener, at vi sammen står stærkere og med vores forskellige fokusområde kan ramme bredt og nå de ud til et stort publikum. Vi mener desuden, at vi med fælles stemme, kan skabe og igangsætte den manglende dialog mellem rejsebranchen, virksomheder og rejseblogs.

For dig som læser

Vi mener, at vi med Danish Travel Bloggers, vil kunne få sat mere fokus på rejseblogs med håbet om at kunne få mere professionalisme ind i bloggerverden. Vi vil i netværket, kunne sparre og ideudveksle med hinanden. Dette sammen med vores mangeårige erfaring, vil for dig som læser, kunne skabe nye ideer og dermed mere spændende indhold.

Danish Travel Bloggers team

De 5 rejsebloggere i Danish Travel Bloggers er:

A World of Backpacking

A World of Backpacking drives af Tine. Hendes fokusområde er solorejser og backpackning. Du vil på Tines rejseblog finde masser af god information om visum, budgetter, rejseudstyr og rejsebeskrivelser fra hele verden. Tine har en forkærlighed for trekking, natur, vilde dyr, god mad og kultur.

Afterglobe

Afterglobe drives af parret Laura og Anders. Deres fokusområde er rejser på budget uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du vil på deres blog finde gode beskrivelser af madoplevelser, tips, guides og billeder fra hele verden. Laura og Anders elsker vietnamesisk mad, amerikanske roadtrips og farverige solnedgange.

Cammi.DK

Cammi.DK drives af Camilla. Hendes fokusområde er rejser for unge kvinder. Du vil på hendes blog finde gode tips, skønhed på farten, anmeldelser og rejseinspiration fra mange lande. Camilla bor i Amsterdam, hun er makeupsamler, rejsefanatiker og selverklæret Amsterdam-ekspert.

DanishAdventurer

DanishAdventurer drives af Bettina. Hendes fokusområde, er rejser med teenager og UNECO. Du vil på hendes blog, finde masser af rejseinspiration fra hele verden, budgetter og tips. Bettina har en interesse i Asien og Mellemøsten, rejser bæredygtigt og opsøger de lokale eventyr.

 OnTrip.dk

OnTrip.dk drives af ægteparret Annette og Tore. Vores fokusområde er de 40+ rejsende. Du vil på vores blog finde rejseforslag, tanker, tips og inspiration fra hele verden. Vi har en evig udlængsel elsker kaffe, roadtrips, Las Vegas og TV-tårne.

Danish Travel Bloggers

Vi håber, at i vil tage godt imod vores nye netværk og har lyst til at følge med i vores udvikling.

 

De bedste rejsehilsner fra OnTrip.dk, Annette&Tore

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 61 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Læs Privatlivspolitik

Følg os på kommende rejser

OnTrip.dk
CVR: 37901598

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Translate »

Privacy Preference Center