Anmeldelse af Canyon Roadhouse – Namibia

Anmeldelse af Canyon Roadhouse hvor du kan komme til USA, midt i Namibias ørkenen. Her på dette hotel, er der gamle biler overalt midt i beplantningen. Er du kommet til USA eller er det et museum? Nej, det er et 3,5-stjernet hotel med kun 24 værelser. De er gennemførte, super lækre og ligger omgivet af smuk natur. Her får du en overnatning, ud over det sædvanlige.

Anmeldelse af Canyon Roadhouse - Namibia

Ankomsten Canyon Roadhouse

Vi havde været på farten hele dagen. Vores sidste oplevelse, havde været at se Fish River Canyon. Derfra var der kun en times kørsel til dette hotel. Vi kørte gennem det golde barske landskab og lige der midt i ørkenen, kunne vi se hotellet. Vi drejede ind og blev i tvivl og det nu var et hotel eller et museum. Der var nemlig gamle biler overalt. Super spændende og vi glædede os, til at skrive en anmeldelse af Canyon Roadhouse.

Check-in

Vi parkede på den store parkeringsplads og gik igennem  indgangen. Indenfor var der en stor gavebod og midt i den en reception. Vi fik en fin betjening og bagefter stod vi lidt og kiggede på den enorme bygning som mindede om en lade. Der var ting overalt. Nummerplader var tapetseret på væggene, der var masser af gamle biler og sågar en ambulance. Vi fik værelse nr. 3  og glædede os til at se det. Vi havde set billeder på nettet og her så de ikke særlig lækre ud men det skulle vise sig, at vi blev positiv overrasket.

Anmeldelse af Canyon Roadhouse - Namibia

Anmeldelse af Canyon Roadhouse - Namibia

Anmeldelse af Canyon Roadhouse - Namibia

Stilen på værelset og udenfor

Udenfor værelset var der “smidt” nogle gamle biler. Dem blev du mødt af alle vegne og vi skulle da også forbi et par stykker inden vi kom til vores værelse. En ret anderledes og special stil.

Værelserne havde for nylig fået en makeover og vi blev så glade da vi opdagede det. Værelset virkede super rent og det så lækkert ud. Det var simpelthen så gennemført og vi følte os et øjeblik hensat til vores yndlingsdestination, USA. Der var billeder fra USA på væggene bl.a. fra route 66 og pin-up girls. Der var lidt retro lamper, farver på væggene og på gardinerne.  Værelset var holdt i grå, røde og blågrå nuancer. Farver som gik igen, ude på det lækre badeværelse.

En stil, som levede fuldt op til navnet og som kun kan trække op i vores anmeldelse af Canyon Roadhouse.

Værelset indeholdte

En dobbeltseng, natborde, garderobeskab, skrivebord og stol, safe og Wi-Fi som egentlig kun fungerede i lobbyen, aircon. Der var mulighed for at lave kaffe – og eller te. Der var så lige gjort lidt ekstra ud af det, ved at der var mulighed for at lave stempelkaffe og der var også mælk. Desuden var der en flaske vand, insektspray og et stykke chokolade. Der var på sengetøjet hotellets logo.. Alle disse små ting, som ikke koster noget særlig men de trækker bestemt op i vores anmeldelse af Canyon Roadhouse.

Anmeldelse af Canyon Roadhouse - Namibia

Anmeldelse af Canyon Roadhouse - Namibia

Anmeldelse af Canyon Roadhouse - Namibia

Anmeldelse af Canyon Roadhouse - Namibia

Anmeldelse af Canyon Roadhouse - Namibia

Anmeldelse af Canyon Roadhouse - Namibia

Badeværelset

Badeværelset var lækkert med et stort bruseområde, der var lækre produkter og det var som værelset, gennemført.

Anmeldelse af Canyon Roadhouse - Namibia

Udenfor

Værelserne lå ligesom i en lukket gårdhave, hvor der var bænke udenfor. Her sad vi om aften og nød en kop kaffe imens vi kiggede på alle skorpionerne, der farede rundt ude i sandet. Gys – vi huskede dagen efter, at ryste vores sko!

Anmeldelse af Canyon Roadhouse - Namibia

Faciliteterne på Canyon Roadhouse

Der var ud over souvenirbutikken, en bar, restaurant, swimmingpool og en have. Hotellet arrangerer også forskellige ture, mod betaling, på de omkringliggende vandrestier.

Middag på Canyon Roadhouse

Vi spiste middag på stedet. Her sad vi indenfor omkring en gammel ambulance. Der var desuden mulighed for at sidde udenfor. Vi fik en burger med pomme frites og grillspyd med bagekartoffel, salsa, bønner og græskarpure. Maden var middelmådig og egentlig ret dyr.

  • Pris inkl. drikkevarer omring DKK 300.

Anmeldelse af Canyon Roadhouse - Namibia
Anmeldelse af Canyon Roadhouse - Namibia

Anmeldelse af Canyon Roadhouse - Namibia

Morgenmaden

Morgenmaden blev indtaget, det samme sted som vi havde spist middag om aften. Der var en lille buffet, hvor vi kunne vælge frugt, juicer, kaffe, brød og pålæg. Vi kunne også bestille æg og bacon. Det var en ok morgenmad, uden at være noget særligt.

Anmeldelse af Canyon Roadhouse

Vi ville som udgangspunkt godt give en god anmeldelse af Canyon Roadhouse. Værelset var lækkert, omgivelserne smukke og faciliteterne i top. Desuden var det nærmest et temahotel og det er vi vilde med men…der var bare 3 ting, som slet ikke var i orden.

  • Jeg ventede 45 minutter i receptionen, på håndklæder som vi skulle benytte ved swimmingpoolen. Først blev jeg afvist fordi der ikke var flere. Det troede jeg ikke på og først efter 45 minutter, hvor jeg i perioden rykkede igen, blev der tryllet håndklæder frem.
  • Swimmingpoolen var super lækker. Den lå på en forhøjning, så du kunne kigge ud på ørkenen. Perfekt til en romantisk aften imens solen går ned, tænkte vi. Det hjælper så ikke noget, at der ingen trapper er ned i poolen. Kanten var utrolig høj, så den eneste måde du ville kunne benytte den, var ved at springe ned i den og derefter finde dine superkræfter frem for at hive dig op igen. Hvorfor? Det giver da ingen mening og det da ikke for seniorer – og eller børn.
  • Stedet lever ikke primært af hotelgæsterne, hvilket også skinnede igennem. De lever af turistbusserne, der kommer forbi, for at se stedet og enten spise, drikke – og eller købe souvenirs. Fokus er i hvert fald ikke på hotelgæsterne.

Anmeldelse af Canyon Roadhouse - Namibia

Anmeldelse af Canyon Roadhouse - Namibia

Konklusion på vores anmeldelse af Canyon Roadhouse

Vores konklusion på vores anmeldelse af Canyon Roadhouse bliver. Det var sjovt at bo der, det var anderledes og værelset var super lækkert. At stedet er en attraktion, de ansatte er meget unge og de havde efter vores mening, en alt for afslappet indstilling til service. Det er desuden, dyrt at bo på Canyon Roadhouse men det var en anderledes oplevelse og derfor var den god.

Vi giver 3 stjerner ud af 5

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Anmeldelse af Canyon Roadhouse - Namibia

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og X

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center