Vores passion TV-Tårne og høje bygninger

Vores passion TV-Tårne og høje bygninger, medfører at vi rejser langt ud i verden, for at forfølge den. En interesse, som har givet os masser af sjove oplevelser. Vi har i jagten på vores passion, besøgt mange lande og steder, som vi ellers ikke ville have tænkt på at rejse til.

Vores passion TV-Tårne og høje bygninger Sydney Tower i Sydney – Australien

Vores passion TV-Tårne og høje bygninger Udsigten fra Sydney Tower i Sydney – Australien

Hvordan startede vores passion

For snart mange år siden, besøgte vi Prag og ved et tilfælde også TV-Tårnet i byen. Vi synes, at det var en supergod oplevelse. Sjovt at komme op i højderne, spændende arkitektur og smuk udsigt. I TV-Tårnet i Prag kiggede vi rundt på væggene oppe på udsigtsplatformen. Her havde de en oversigt, over alle TV-tårnene og høje bygninger i verden.

I det øjeblik, imens vi stod og kiggede på tavlen, lavede vi en fælles aftale og fra den dag af blev vores passion TV-Tårne og høje bygninger. Vi aftalte at vi ville rejse ud i verden og jagte dem. Et magisk øjeblik, hvor vi helt tilfældigt, havde fundet vores fælles fremtidige passion.

Vi har senere genbesøgt Prag og TV-Tårnet, for dengang for mange år siden, var der en ting vi ikke fik gjort. Vi fik ikke spist en middag i TV-Tårnet men en fantastisk udsigt over byen. Det fik vi gjort ved vores senere besøg, hvor vi havde et brag af en nytårsfest oppe i TV-Tårnet.

Vores passion TV-Tårne og høje bygninger
Orientens Perle i Shanghai – Kina

Vores passion TV-Tårne og høje bygninger Udsigten fra Burj Khalifa i Dubai – UAE

Vi rejser efter vores passion

Vi rejser nu gerne længe og langt, for at følge vores passion. Ofte har vores rejser haft udgangspunkt i høje bygninger eller et TV-Tårn. Et eksempel på hvad vi har gjort for vores passion.

Anettes datter Maria, havde et ønske, om at se og opleve CN Tower i Toronto. Det var dengang, verdens højeste fritstående bygning med sine 553 meter. Vi havde egentlig planlagt et Road Trip i Florida men ændrede vores planer. Vi tog først et fly til Toronto, oplevede TV-Tårnet med en lækker middag i den 360 grader roterende restaurant imens vi nød udsigten. Herefter tog vi et fly videre til Florida og tog på vores Road Trip.

Vores passion TV-Tårne og høje bygninger Taipei 101 i Taipei – Taiwan

Vores passion TV-Tårne og høje bygninger Avala Tower i Beograd – Serbien

Nogle af de TV-Tårne og høje bygninger vi har besøgt

Gennem årene er vores listen blevet lang. Vi har besøgt rigtig mange høje bygninger og TV-Tårne, derude i verden. Nogle har været nemme at besøge og andre har krævet en del opsøgende arbejde.

Her får du bare nogle eksempler, på de TV-Tårne og høje bygninger, vi har set gennem årene.

Vores passion TV-Tårne og høje bygninger Udsigten fra Space Needle i Seattle – USA

Vores passion TV-Tårne og høje bygninger Sky Tower i Auckland – New Zealand

Vores passion TV-Tårne og høje bygninger Radio -og TV-Tårnet i Riga – Letland

Vores passion TV-Tårne og høje bygninger

Vores passion TV-Tårne og høje bygninger, vil forsætte fremover og der er stadig mange ønsker til fremtiden. Der bliver stadig bygget masser af smukke skyskrabere, rundt om i verden.

Der er mange vi endnu ikke har set -og eller besøgt, derude i den store verden. Ønsket er bestemt et besøg til Japan og se verdens højeste tårn Tokyo Sky Tree med sine 634 meter og et genbesøg til Kina og se Canton Tower med sine 600 meter.

Hvad med dig? Har du en passion eller interesse som du rejser efter?

Vores passion TV-Tårne og høje bygninger Stratosphere Tower i Las Vegas – USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 58 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

OnTrip.dk
CVR: 37901598
© 2017 OnTrip.dk All rights reserved

Translate »