Skywalk i skyskraberen Mahanakhon – Bangkok, Thailand

Skywalk i skyskraberen Mahanakhon, var lidt af en gyser oplevelse. Oppe i bygningen, kan du gå på en glasplade som er 310 meter over jorden og se Bangkoks pulserende liv, lige neden under dig. En smuk bygning som ligner et Lego hus, er et arkitektonisk mesterværk og den næsthøjeste bygning i Bangkok.

Skywalk i skyskraberen Mahanakhon – Bangkok, Thailand

Derfor besøgte vi Mahanakhon

At prøve skywalk i skyskraberen Mahanakhon, var ikke en svær beslutning for os. Nej, det var vel nærmest en pligt for os som elsker skyskrabere og TV-tårne. Vi måtte selvfølgelig tage udfordringen op og prøve en skywalk i Bangkok. Vi har ofte besøgt høje bygninger, hvor det har været muligt at gå – og eller stå på en glasplade. Vi havde dog set billeder fra Mahanakhon`s som har en af verdens største glasplader, i 310 meters højde og det så ret vildt ud. Den skulle selvfølgelig prøves.

Fakta om Mahanakhon

Bygningens fulde navn er King Power Mahanakhon. Bygningen som er tegnet af den tyske arkitekt Ole Shiren, tog 5 år at bygge og kostede 520 millioner dollars. Bygningen har en spiralformet facade som giver den et helt unikt udseende. Den har fået kælenavnet: Lego huset fordi facaden ligner legoklodser.

 • Der er et observationsdæk på 74 etage.
 • Der er et åbent observationsdæk på 78 etage med et glasgulv.
 • Der er 200 luksuslejligheder.
 • Der er et boutiquehotel med 150 værelser.
 • Der er kontorlokaler, restaurant og indkøb – og underholdningscenter.
 • Den er den næsthøjeste bygning i Thailand.
 • Den er 314 meter høj.

Bygningen er Bangkoks stolthed og er blevet kåret som “Året konstruktion” på den internationale arkitektoniske festival.

Skywalk i skyskraberen Mahanakhon – Bangkok, Thailand

Skywalk i skyskraberen Mahanakhon – Bangkok, Thailand

Vores oplevelse af skywalk i skyskraberen Mahanakhon

Der var jo ingen tvivl om, at vi skulle prøve skywalk i skyskraberen Mahanakhon. Solen skinnede og der var næsten skyfrit, så nu skulle det være. Vi valgte at tage en taxa, til skyskraberne fra vores hotel Rembrandt. Efter noget tid i den hektiske trafik i Bangkok, var vi fremme.

Billetterne

Vi stod lidt og nød den smukke bygning udenfor, inden vi trådte ind i den. Vi var lidt bekymret over en evt. lang kø ved billetlugen, så derfor tog vi dertil, så vi kunne være der, ved 10-tiden hvor de åbnede. Vi blev glædelig overrasket, for der var næsten ingen mennesker. Vi købte vores billetter og nu var vi klar. Klar til at tage elevatoren op, se Bangkok fra oven og prøve vores skywalk i skyskraberen Mahanakhon.

Bonusinfo Du kan bestille billetter på nettet.

Elevatoren op

Herefter gik vi hen til elevatoren som skulle kører os op til 74 etage. Det var en underlig forvirret rejse med elevatoren. Vi var ligesom i en kapsel imens der kørte en film på væggene og i loftet. Alt dette skete imens vi kunne se hastigheden på elevatoren og fik flimrende glimt af Bangkok på væggene. Efter den lille hjernevask, var vi lettere forvirret men var kommet op.

74 etage

Vi stod af på 74 etage hvor der er et stort observationsdæk. Her fik vi, denne klare dag, smukke 360 graders udsigter over Bangkok. Selvom der var skilte som fortalte os om de forskellige bygninger, må vi indrømme, at de var svære at få øje på. Heroppe fra, fik vi for alvor en ide om hvor meget 8 millioner mennesker, fylder i en by.

75 etager

Efter at have set os mætte på udsigten, tog vi rulletrappen op til næste etage. Her blev vi mødt af nogle ansatte som gav os en beskyttelses pose til vores løse genstande. Vi fik desuden også beskyttelse til vores sko.

78 etage

Herfra gik vi på en trappe, de sidste to etager op til 78 etage. Der var også mulighed for at tage en elevator. Nu begyndte det at ligne noget, for efter lidt tid mærkede vi heden og en lille smule vind. Det måtte jo betyde, at vi var ude i det fri.

Nu var vi her, det var vildt, byen var smuk men den der glasplade som er en af de største, i verden, så altså lidt skræmmende ud. Vi havde besluttede, at vi skulle opleve Skywalk i skyskraberen Mahanakhon men nu da vi stod her, blev vi i tvivl.

Min datter Maria sagde: Kom nu mor. Der sker jo ingenting og det er ret fedt.

Hmm jeg må indrømme, at selvom jeg ikke lider af højdeskræk, skulle der lige lidt overvindendelse til.

Hvem andre en dem der har et dødsønske, går frivilligt ud på en glasplade, 310 meter over Bangkoks gader?

Min datter tog mig i hånden og vi tøffede ud med vores beskyttede sko og stod der. WOW vi gjorde det og da vi endelig stod der og kiggede ned på gaden, laaaaaangt dernede, var det det helt fantastisk og en fed oplevelse.

Vi sagde til hinanden: Vi er superseje. Vi gjorde det!

Skywalk i skyskraberen Mahanakhon – Bangkok, Thailand

Skywalk i skyskraberen Mahanakhon – Bangkok, Thailand

Skywalk i skyskraberen Mahanakhon – Bangkok, Thailand

Skywalk i skyskraberen Mahanakhon – Bangkok, Thailand

Skywalk i skyskraberen Mahanakhon – Bangkok, Thailand

Skywalk i skyskraberen Mahanakhon – Bangkok, Thailand

Skywalk i skyskraberen Mahanakhon – Bangkok, Thailand

Ned til landjorden igen

Efter vores Skywalk i skyskraberen Mahanakhon skulle vi jo ned igen. Det forgik igen med elevatoren som stoppede ved et shoppingområde. Her blev vi så ”tvunget” til at gå igennem hele området, for at kunne komme ud. Der var mulighed for at købe forskellige varer og nogle var toldfrie. Jeg må indrømme, at jeg blev lidt irriteret, for det var lavet ligesom i Ikea, hvor man bliver tvunget igennem alt.

Hvad mener jeg om Mahanakhon

At opleve smuk arkitektur og gå skywalk i skyskraberen Mahanakhon, var en fantastisk oplevelse. Udsigten var storslået, konceptet virkede og efter lige at have sundet mig, var det fedt at gå ud på den store glasplade. Vi var heldige, vejret var med os og der var næsten igen andre besøgende. At opleve endnu en fed skyskraber som er blandt de 100 højeste i verden, kunne kun gøre mig glad. At jeg så lige skulle tvinges igennem et Ikea lignende shoppingområde, det har jeg da allerede glemt.

Skywalk i skyskraberen Mahanakhon – Bangkok, Thailand

Hvordan kommer du til Mahanakhon, hvornår og hvad koster det?

 • Den nøjagtige adresse er 114 Naradhiwas Rajanagarindra Road.
 • Skytrain BTS til Chong Nonsi stationen.
 • Metroen station Silom MRT, og derefter rejse en kort afstand til tårnet til fods.
 • Taxa
 • Åbningstider: Der er åbent hver dag fra kl. 10 -23
 • Billetter: Du kan booke dem online og dermed opnå lidt rabat. Pris DKK 160. Ved at booke online, kan du også vælge tidspunkt.
 • Bonus: Om aften bliver der åbnet en bar og en DJ spiller musik.

Skywalk i skyskraberen Mahanakhon – Bangkok, Thailand

 • Rejsetidspunkt juni.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center