Vores gade i Bangkok – Thailand

Vores gade i Bangkok er 19 Sukhumvit, Soi 18. Vi vælger ofte at booke overnatninger, på hotel Rembrandt, for specifikt at bo i denne gade. Ved første øjekast er det bare en slidt sidegade men hvis du giver sig tid til at stoppe op og mærke efter, indeholder de ca. 300 meter alt den puls, der er så forførende ved Bangkok.

Vores gade - Bangkok, Thailand

Vores gade - Bangkok, Thailand

Vores gade - Bangkok, Thailand

Vores gade summer af liv

I vores gade i Bangkok “19 Sukhumvit, Soi 18” er der aldrig stille, der summer hele tiden af liv. Ude foran vores hotel er der utallige skrædderforretninger og et fast mødested for motorcykeltaxaerne, der for et par få Baht kører thailænderne hjem fra arbejde. Når solen går ned og det er blevet mørkt, stiger deres humør imens der bliver drukket lidt thailandsk spiritus, spillet musik og sågar danset.

Når vi går op ad vores gade, blandes motorstøjen fra tuk tuker og taxaer med pigernes råben for, at lokke turisterne til en gang fodmassage.

Skrædderne som råber efter os: “Hi Boss”

Dette i deres forsøg på, at sælge os en ny garderobe der kan sys indenfor 24 timer. Der er restauranter, gadekøkkener, cafeer, tuk tuker, motorcykeltaxaer, almindelige taxaer, massagesteder, frisører, forretninger til vask af tøj og alt dette, findes i vores gade i Bangkok.

Vores gade - Bangkok, Thailand

Vores gade - Bangkok, Thailand

Vores gade - Bangkok, Thailand

Vores gade - Bangkok, Thailand

Vores bedste kaffested

På hjørnet af vores gade i Bangkok, ligger det bedste kaffested. Vi nyder at kunne sætte os her, hvor vi kan sidde udenfor. Herudenfor kan vi nemlig følge med i livet, i vores gade. Vi kan kigge på gadekøkkerne, smile til den søde juice dame og grine af de sløve tuk-tuk chauffører, der venter på deres næste kunde. Alt dette forgår i vores gade alt imens vi nyder vores kaffe, en sandwich og måske en lækker cupcake.

Vores gade i Bangkok – Thailand

Vores gade i Bangkok – Thailand

Gadekøkkenerne

Det er altid spændende at se hvilke gadekøkkener, der kommer til vores gade. Nogle dage er der mange, andre næsten ingen. En ting er sikkert, vi vil altid kunne finde et køkken med lækkert frisklavet thaimand som vi kan købe for få penge. Om det så er grillede spyd, en frisklavet papayasalat eller måske noget helt andet.

Vores gade i Bangkok – Thailand

Vores gade i Bangkok – Thailand

Vores bedste restaurant

I vores gade er der ud over gadekøkkener også en del restauranter. Vores yndlingsrestaurant Lean on Tree som serverer den allerbedste thaimad og en lækker drink, pink lady. Maden er frisk, veltilberedt og til en meget rimelig pris. Vi har desuden på restauranten, muligenhed for at kunne sidde udenfor og følge med i gadelivet.

Vores gade i Bangkok – Thailand

Lean on Tree , Bangkok – Thailand

Shopping

Hvis lysten ikke lige er til at besøge skrædderne og få syet vores tøj, er der masser af andre muligheder for shopping her i vores gade. Måske kommer der en dame forbi og vil sælge os en ny bh eller måske en ny madras eller pude.

Hvis det ikke frister os, kan vi lige oppe for enden af vores gaden, gå på shopping i det enorme shoppingscenter Terminal 21. Her er der mulighed for at shoppe igennem eller bare gå rundt og kigge. Shoppingscenteret er nemlig dekoreret indvendig med vartegn fra hele verden bl.a. en kopi af Golden Gate Bridge i San Francisco.

Vores gade i Bangkok – Thailand

Massage

Når vi er i Thailand, er det et must at få massage. Nogle af de bedste og billigste steder ligger i vores gade i Bangkok. Efter vi lige har overvundet vores danske blufærdighed, er det udover at være yderst behageligt, også en sjov oplevelse. Mange af de personer, der giver massagen, er nogle spændende og sjove typer. De har et fantastisk humør – de råber og laver sjov med hinanden og selvfølgelig også med os.

Der er bare en ting du skal passe på med. Du kan hurtigt blive afhængig af det. Special en fodmassage som er skøn, efter en lang dag til fods som storbys turist, i en spændende by med høj plus. Prisen er meget rimelig og lægger fra DKK 50 og opefter, for en times massage.

Vores gade - Bangkok, Thailand

Vores gade forbinder os med resten af byen

Når vi vil lidt væk fra vores gade, har Bangkok to hurtige og billige måder at komme rundt på. For enden af vores gade er skytrain. Det kører os 10 meter over gade niveau, i en hastig fart til vores destination. Heroppe fra, får vi desuden en dejlig udsigt over byen.

Den anden mulighed er metroen, for enden af vores gade. Den minder om den i København og er meget velfungerende. Pris pr. billet afhænger af afstanden, men du kommer rigtig langt for DDK 5. Samtidig indeholder begge dele, en mulighed for afkøling, inden den næste varme tur ude i solen.

Hvis vi er rigtig dovne, tage vi en tur med tuk-tuken som er ved vores hotel Rembrandt. Den bringer os gratis op til enden af vores gade.

Vores gade i Bangkok – Thailand

Vores gade i Bangkok - Thailand

Vores gade i Bangkok - Thailand

Vores gade i Bangkok

Vi elsker vores gade i Bangkok. En gade som er en lille by i den enorme storby. Livet, pulsen og de mange venlige lokale, gør at vi altid vender tilbage. Mon ikke også vores næste besøg i Bangkok, vil indeholde et par dage i vores gade.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center