Anmeldelse af Coffee Club Restaurant – Bangkok, Thailand

Anmeldelse af Coffee Club Restaurant som ligger i vores gade i Bangkok og overfor hotel Rembrandt. Cafeen ligger i bygningen, hvor hotel Maitria er og er dermed en del af hotellet. Vi har adskillige gange besøgt denne restaurant. Vi har primært fået thai mad, men der serveres også cafe mad og mere avanceret mad.

Anmeldelse af Coffee Club Restaurant - Bangkok, Thailand

Lokalet

Indretningen af Coffee Club Restaurant er meget vesterlands med masser af hvidt og rene linjer. Dermed er der ikke særlig meget thai over stedet men det er der til gengæld deres lækre thai mad. Du kan ud over at sidde indenfor også sidde udenfor. En ting der er lidt usædvanligt i Thailand. Vi vælger oftest at sidde udenfor, så vi kan se på livet der leves ude i den lille gade.

Nogle af vores favorit retter på Coffee Club Restaurant

Forret – Forårsruller

En af vores ynglings forretter er thailandske forårsruller. På dette sted er de lækre, friske og sprøde. Vi nyder at spise dem med lidt sød chillisovs og de er meget velsmagende.

Anmeldelse af Coffee Club Restaurant - Bangkok, Thailand

Hovedretter – Thai karry og Kylling cashew

To af vores ynglings hovedretter er grøn thai karry og kylling med cashewnødder nødder. Begge retterne bliver serveret med almindelig kogt ris. Begge retter er super friske og karryretten er stærk uden at den brænder. Kyllingen er med masser af lækre grønsager, der har bid og ikke er udkogte. Sammen med knas fra de ristede nødder, er det virkelig en velsmagende ret.

Anmeldelse af Coffee Club Restaurant - Bangkok, Thailand

Anmeldelse af Coffee Club Restaurant - Bangkok, Thailand

Anmeldelse af Coffee Club Restaurant

Der er rimelig god og venlig service på Coffee Club Restaurant som tidligere hede cafe Metro. Stedet er et ret afslappet af besøge. Muligheden for at du både kan sidde ude -og eller indenfor, er bestemt også et plus. Vi kan bestemt anbefale dette sted, hvor du kan spise et måltid mad for meget rimelige penge.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.