Tip – Det thailandske køkken og 5 favoritter – Thailand

Tip – Det thailandske køkken og 5 favoritter. Som Thai Airways skriver: Det siges, du bliver lykkelig af at spise thai-mad, eftersom den gode smag giver dig velbehag, ikke blot under måltidet, men også længe efter den sidste mundfuld er sat til livs – vi kan kun være enige.

Det Thailandske køkken

Det thailandske køkken med chili, koriander, citrongræs, hvidløg, ingefær, kokosmælk, limeblade, limejuice, basilikum, mynte, soja og fiskesovs. En duft der er skøn i restauranterne og på de mange gadehjørner, hvor kvinder står og tilbereder den thailandsk mad. Du kan så købe den, for næsten ingen penge og derefter nydes den ved små plastisk borde der er sat op på fortovet.

Det består køkkenet af

Typisk for et thailandsk måltid er, at det består af flere forskellige retter. Der er supper, fisk, skaldyr, kylling og andre typer af kød med masser af grøntsager. Som tilbehør serveres enten nudler eller ris. Mange retter er meget stærkt krydret og tit flot anrettet, med grøntsager som er smukt udskåret.

Vores 5 favoritter:

1. Stærk grøn mangosalat

Det thailandske køkken

2. Satay kylling med jordnøddesovs

Det thailandske køkken

3. Thailandske fiskekager med chiliflager og frisk koriander

Det thailandske køkken

4. Rød eller grøn thai karry med kylling

Det thailandske køkken

5. Kylling med cashewnødder og grønsager

Det thailandske køkken

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.