Anmeldelse af Emirates Economy Class – Airbus 380

Anmeldelse af Emirates Economy Class – Airbus 380 som er et fantastisk og fascinerende fly. Vi kan kun være imponeret. Vi har snart fløjet en del gange med 380’eren og vi bliver stadig som små børn, når vi skal stige ombord.

Hong Hong – Bangkok (flyvetid 2 timer og 55 minutter)

Emirates Economy Class - Airbus 380

Emirates Economy Class - Airbus 380

Dette kæmpe fly med siddepladser i to etager, kan simpelthen ”æde” sindssygt mange passagerer. Strømmen af mennesker der går ind i en A380 fornemmes, som om det aldrig vil slutte.

Flyet indvendigt

Hos Emirates blev vi kaldt ud i hold og der var flere indgange, du som passager kunne benytte. Der var egen indgang for alle klasser fra Economy og op. Da vi kom indenfor i flyet og kigger frem, virkede rækkerne af stolesæder uendelige. Vi skulle gå langt selvom vi ”kun” sad på række 61.

Emirates Economy Class - Airbus 380

Opdeling i sektioner

Flyet er opdelt i sektioner, adskilt af toiletter og hver sektion har deres eget personale. Indvendig blev vi mødt af masser af lys, højt til loftet i kabinen, store bagagerum og store vinduer. Stolerækkerne var fordelt på 3-4-3 og vi fik pladser med de 3 sæder.

Sædet og underholdning

Der er overraskende god plads, dejlig god brede på sæderne og især vinduespladsen er rigtig god. På sædet ved vinduet, er der langt over til vinduet, hvilket giver en masse ekstra plads. Selvom det var en kort flyvning på små 3 timer, var der lagt pude og tæppe frem på hvert sæde hvilket selvfølgelig trækker op på vores anmeldelse af Emirates Economy Class – Airbus 380.

Der var høretelefoner, egen skærm i sædet foran og underholdningen tilbød masser af nye film, spil og musik. Bordet i sædet foran som kunne slås ned, var todelt så vi dermed kunne nøjes med at benytte en kortere del af bordet.

Sædet kunne slås tilbage, men begrænset så det stadig er behageligt for alle parter. Vi fik dermed ikke  følelsen af, at medpassagerne foran os, nærmest sad oven i os. Til forskel fra ældre fly skubbes sædet lidt frem, hvorved sædet kan slås ned, uden af gå så langt bagud som ved andre flytyper. Det er bestemt positivt for en anmeldelse af Emirates Economy Class – Airbus 380.

Emirates Economy Class - Airbus 380

Emirates Economy Class - Airbus 380

Emirates Economy Class - Airbus 380

Emirates Economy Class - Airbus 380

Forplejningen ombord på Emirates Economy Class

Da vi alle sad ned, fik vi tilbudt en varm vaskeklud og fik udleveret et menukort. Der var gratis drikke og mad på Emirates Economy Class. Vores menukort fortalte, at vi ville få en salat med nudler samt rejer, muligheden for en varm ret med enten fisk og ris eller kylling, nudler og grøntsager.

Dertil en dessert som var frugtmousse og et stykke chokolade. Vi kunne vælge vin, spiritus, øl, div. juice, sodavand og desuden kaffe eller te.

Maden var udmærket, men desværre ikke noget særligt. Det var den typiske flymad.

Emirates Economy Class - Airbus 380

Servicen

Servicen ombord var desværre ikke, som vi tidligere har oplevet det med Emirates. Hertil fik vi også en meget dårlig start på vores flyvning, da kaptajnen fortalte, at flyet havde problemer med bremserne. Vi sad i flyet i mere end 30 minutter inden vi begyndte, at nærme os startbanen. Derefter havde vi mistet vores slot, så yderligere ventetid på 30 minutter inden vi kom i luften.

Emirates Economy Class - Airbus 380

Stewardesserne

De ansatte virkede en smule irriteret og var lidt spidse i deres fremtoning. Men måske forståeligt, for de kinesiske passagerer der udgjorde hovedparten af passagererne begynde at rejse sig, imens flyet var i bevægelse. De slukkede ikke for deres telefon, de bøvsede samt hakkede højlydt i kabinen, så også en irritation for os. Derudover havde de ansatte være på en flyvning forinden fra Dubai til Bangkok.

Vi ved ikke om det var fordi stewardesserne havde ”ondt” af os, fordi vi var de eneste vestlige passagerer i miles omkreds eller… men vi fik tilbudt lidt likør og de hyggesnakkede med os.

Emirates Economy Class - Airbus 380

Anmeldelse af Emirates Economy Class – Airbus 380 

Samlet var det en fornøjelse, at flyve med Emirates 380’eren fra Hong Kong til Bangkok. Et fly som er nyt, lækkert og har mere plads end på andre fly. Der er dog en stor ulempe ved Emirates Economy Class – Airbus 380’ere. Et så stort fly og flere hundrede mennesker, medfører også at der er flere hundrede kufferter, så det med at få sin bagage tager lang tid.

Positivt er dog, at Emirates tillader 30 kg. bagage pr. passagerer plus 7 kg. håndbagage og det er inkluderet i din billetpris.

Vi er ret vilde med Airbus 380, luftens gigant.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.