Anmeldelse af Air Serbia Economy Class

Anmeldelse af Air Serbia Economy Class som blev benyttet til vores rejse til Beograd. De flyver direkte til Beograd fra København og turen tager kun to timer. Billetpriserne var bestemt meget rimelige og det er jo altid behageligt, at kunne flyve direkte til en destination.

Air Serbia Economy Class, København – Beograd (flyvetid 2 timer)

Anmeldelse af Air Serbia Economy Class

Air Serbia Economy class
Vores billet inkluderede

Det var positivt, at billetprisen i disse lavpris tider, hvor alt bliver sparret væk, at alt var inkluderet. Der var valgfrit sædevalg, 20 kg medbragt bagage og forplejning med frie drikkevarer og varm mad. Ret overraskende!

Vores tur startede desværre med en times forsinkelse men det skal Air Serbia jo ikke bøde for. Da vi endelig kom af sted havde vi en fin flyvning.

Sæderne på Air Serbia

Sæderne på Economy Class var 3 – 3 med lædersæder. Der var rimelig plads og vi sad slet ikke overmast som det ofte er tilfældet på mange lavpris selskaber. Der er desuden mulighed for at kunne flyve på Business Class med Air Serbia.

Forplejningen

Vi fik tilbudt kaffe, vin, spiritus og sodavand som drikkevarer. maden var en salat, en varm ret og lidt sødt. Der var mulighed for at vælge imellem to forskellige varme retter. Maden var nok ikke lige efter vores smag og når det hele skulle nås på to timer, var serveringen også en anelse for presset for personalet. Men servicen fejlede intet.

Serbien

Anmeldelse af Air Serbia Economy Class

Da vi landede i lufthavnen i Beograd, blev vi positivt overraskede over hvor moderne og velfungerende den er. Vi var bestemt positive over disse to flyvninger som var behagelige og yderst velfungerende. Et flyselskab som ikke har alle mulige ekstragebyrer og som giver rigtig god service. Vi vil overhoved ikke tøve et øjeblik med at rejse på Air Serbia Economy Class, en anden gang.

Det var en god oplevelse at flyve med Air Serbia!

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.