Tip til veksling af penge i Serbien

Tip til veksling af penge i Serbien som kan være lidt af en udfordring. Inden vi rejste til Serbien, undersøgte vi mange steder, hvordan vi kunne veksle til de Serbisk dinar hjemmefra. Dette var især vigtigt for os, da vi først ville ankomme omkring midnat til lufthavnen og skulle bruge kontanter til en taxa.

Tip til veksling af penge i Serbien

Vi kunne ikke veksle i Danmark

Vi skulle bruge kontanter til en taxa fra lufthavnen til vores hotel og kontant betaling af vores lejligheden. Men vi havde ikke held med at købe dinar, nogen som helst steder i Danmark, heller ikke da vi forsøgte i Københavns lufthavn. Vi vekslede derfor til Euro i håbet om, at de ville kunne bruges i Serbien. Da vi havde vores udfordringer, giver vi dig hermed vores tip til veksling af penge i Serbien.

Vekselautomat i lufthavnen

Da vi ankom til Serbien, var vi heldige, der stod en vekselautomat der vekslede fra Euro til Dinar. Så vi valgte at veksle alt for mange Euro, så vi havde kontanter. Senere fandt vi ud af, at vi kunne eller skulle kun have vekslet det nødvendige til vores taxa. Vekselkursen vi fik i lufthavnen, var slet ikke så god som den vi kunne have fået inde i Beograd by.

Vekselkontorer

Inde i byen findes der nemlig rigtig mange små vekselkontorer. De små vekselkontorer, giver en meget bedre kurs end de gør i bankerne. Desværre havde vi ikke nok Euro med, så vi måtte en tur i en almindelige hæveautomater udenfor en bank, hvilket gav rejsens dårligste kurs.

Så hvis du skal til Serbien, så veksel nok kontanter i Euro hjemmefra og derefter kan du løbende veksle på de små vekselkontorer. De er ret nemme at finde og de fleste har en liste med deres vekselkurser udenfor butikken, så du hurtig kan se om det er en god forretning for dig.

De fleste butikker og restauranter modtager dog de gængse kreditkort. Der er dog en del steder hvor de stadig kun modtager kontanter.

Tip til veksling af penge i SerbienDu kan her finde vores storbyguide til Beograd.

  • Rejsetidspunkt juni.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center