Anmeldelse af Apartment Belgrade Center Resavska – Beograd, Serbien

Anmeldelse af Apartment Belgrade Center Resavska som var den lejlighed, vi lejede i Beograd. Normalt bor vi altid på hotel, men denne gang havde vi altså valgt at bo i lejlighed. Vi valgte lejligheden fordi den har en central placering, to soveværelser og vi havde læst nogle rigtige gode anmeldelser af den.

Apartment Belgrade Center Resavska, Beograd

Apartment Belgrade Center Resavska, Beograd

Apartment Belgrade Center Resavska, Beograd

Bookningen af lejligheden

Lejligheden bookede vi som andre hoteller på en normal bookingportal for hoteller. Men selve betalingen skulle første ske når vi kom frem. En uges tid inden vi skulle afsted, modtog vi en e-mail direkte fra udlejeren, med oplysninger til vores kommende ophold, herunder at pengene skulle betales kontant ved og at vi skulle sende en sms til et bestemt nummer, når vores fly var landet i lufthavnen.

Ankomsten til vores lejlighed

Vi sendte SMS, tog en taxa og da vi ankom, blev vi mødt af en ung mand der viste os lejligheden. Han var utrolig venlig og førstehåndsindtrykket var positivt. Opgangen var en anelse slidt og ikke særlig indbydende, med en elevator som ikke rigtig kunne bruges. Vores lejlighed lå på anden sal og vores umiddelbare indtryk var lidt øv og vi tænkte, at dette kan da ikke give en god anmeldelse af Apartment Belgrade Center Resavska.

Lejligheden

Vi blev dog meget positive, da vi først var kommet ind i lejligheden. Den var meget velholdt med lækre trægulve overalt. Den var på 100 m2, så vi havde nok plads til kun os tre personer.

Den indeholdt en stor stue med sofagruppe, skab og reol med mindre fladskærms-tv. Der var et stort velfungerende køkken med fuldt køkkengrej, opvaskemaskine, komfur med ovn og mikroovn. Der var en skranke i køkkenet og i den forbindelse et stort spisebord med plads til seks personer.

Der var to soveværelser hvor det ene var med en stor king size seng, klædeskab, bord, en tremmeseng, en enkelt seng og et tv på væggen. I det andet soveværelse var der to queen size senge og en ekstra enkelt seng samt et skrivebord med stol.

Badeværelset var stort med vask og skabe, en brusekabine som dog ikke var særlig stor og en vaske/tørretumbler maskine. I lejligheden var der desuden en mindre gang med skoskabe og en masse låse på hoveddøren.

Apartment Belgrade Center Resavska, Beograd

Apartment Belgrade Center Resavska, Beograd

Apartment Belgrade Center Resavska, Beograd

Apartment Belgrade Center Resavska, Beograd

Små ekstra detaljer

Ved ankomsten var køleskabet fyldt op med en øl, sodavand, juicer og der var sæbe til vaskemaskinen, kaffe og basale ting, så vi kunne lave mad. Der var desuden i lejligheden en bog med regler, spørgsmål osv. En mobil med taletidskort og indkodet numre så vi kunne ringe til ejeren af lejligheden eller efter en taxa. Desuden var der meget velfungerende Wi-Fi. I stuen var der også aircon.

Der blev ikke gjort rent i de 5 nætter vi opholdt os i lejligheden, men der var lagt et ekstra sæt håndklæder frem, så vi kunne skifte undervejs. Der var også mulighed for at skifte sengetøj.

Apartment Belgrade Center Resavska, Beograd

Apartment Belgrade Center Resavska, Beograd

Apartment Belgrade Center Resavska, Beograd

Beliggenheden var perfekt

Soveværelserne var med udsigt til gaden, hvilket med gadens gennemkørende sporvogne gav en del trafikstøj, men ikke noget der påvirkede vores nattesøvn. Modsat gaden, var der et lille gårdmiljø der kunne benyttes.

Lejlighedens beliggenhed var perfekt, med gåafstand til de fleste seværdigheder og med offentlig transport stort set nedenfor hoveddøren.

Indenfor 100 meter lå der også et stort supermarked, en bager, et pizzeria og på den anden side af gaden lå fire cafeer, som dog mest var barer med mulighed for en kold øl eller drinks. I området var der desuden et stort udvalg af spisesteder.

Apartment Belgrade Center Resavska, Beograd

Apartment Belgrade Center Resavska, Beograd

Anmeldelse af Apartment Belgrade Center Resavska

Vi var glade for vores ophold i Apartment Belgrade Center Resavska, selvom vi nu kun brugte køkkenet til morgenmad. Men tingene fungerede og det var en god oplevelse at bo blandt de lokale og ikke på et hotel samme med alle de andre turister.

Det gjorde at vi fik en mere autentisk oplevelse under vores besøg i Beograd. Vi giver jo normalt stjerner til hoteller og vi bedømmer denne lejlighed ud fra indhold, beliggenhed og service og vi kan kun give en god anmeldelse af Apartment Belgrade Center Resavska.

Du kan her bestille lejligheden [reklamelink]

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Vi giver vi 4 stjerner ud af 5 mulige stjerner.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.