Anmeldelse af Piazza dei Fiori – Beograd, Serbien

Anmeldelse af Piazza dei Fiori, som er en restaurant som ligger i gaden Njegoševa. Et område i Beograd der er utrolig hyggeligt med masser af cafeer, barer og restauranter. De har alle udendørs servering, hvilket er med til at give en utrolig hyggelig stemning og vi fornemmede slet ikke, at vi var midt i en storby.

Anmeldelse af Piazza dei Fiori - Beograd, Serbien

Mødet med de lokale

Piazza dei Fiori restauranten er en italiensk restaurant og vi valgte at spise vores middag her. De fleste gæster var lokale og de mødtes primært på dette sted for at nyde en drinks. Da vi ankom, fik vi tildelt et godt bord med yderst behagelige stole og bestilte med det samme tre mojitos. Vi blev nemlig, inspireret af de lokale.

Anmeldelse af Piazza dei Fiori - Beograd, Serbien

Drinks

Drinksene var som sådan udmærket, men havde ikke så meget med mojito at gøre. Der var ingen mynteblade i og sukkeret var ikke blevet opløst. Vi erfarede senere, at disse drinks blev shaket og ikke stødt som man normalt gør, når der laves mojitos, men i eftermiddagens sommervarme var de dejlig kolde og de kom hurtigt ned.

Forretter og hvidvin

Vi bestilte herefter forretter, som var pandekager med fyld. Den ene med gorgonzola, skinke og rucola. Den anden med skinke, ost og champion. Pandekagerne var gratineret med ost i ovnene. En udmærket forret, der smagte godt men var ALT for stor som forret.

Den sidste forret, var en meget velsmagende laksecarpaccio med toastbrød til. Vi havde til disse forretter bestilt huset hvidvin som var overraskende god til prisen, som var omkring DKK 65 for en liter.

Anmeldelse af Piazza dei Fiori - Beograd, Serbien

Hovedretter

Efterfølgende fik vi hovedret.

  • Den ene en pepperoni pizza, hvor bunden var dejlig italiener tynd og en rigtig god pizza.
  • Den anden hovedret var kyllingebryst med gule ris og en sovs der skulle være en kokosmælk/peanuts sovs. Kyllingen og risene var udmærket, men sovsen som var tyk og kønsløs og smagte desværre af ingenting.
  • Den sidste hovedret var en lækker salat med grillet oksekød. Det var både udseendemæssigt og smagsmæssigt den lækkersete ret og trækker derfor op i vores anmeldelse af Piazza dei Fiori.

Anmeldelse af Piazza dei Fiori - Beograd, Serbien

Anmeldelse af Piazza dei Fiori - Beograd, Serbien

Desserter

Vi afsluttede vores middag med kaffe og to desserter. Den ene dessert var jordbær med en vaniljecreme over. Den var rimelig god, men ikke noget særligt.

Den anden dessert var til gengæld virkelig lækker. Det var italiensk chokoladeis, hvor der var blandet noget knas/nødder i og toppet med flødeskum. Desserterne levede nu ikke helt op til standarden, af resten af måltiden men måske var det bare fordi vi var mætte.

Anmeldelse af Piazza dei Fiori - Beograd, Serbien

Anmeldelse af Piazza dei Fiori

Vi havde en rigtig god oplevelse på denne restaurant som desuden lå behagelig tæt på vores lejlighed. Vi fik rimelig lækker mad for små penge i forhold til danske priser. Stemningen, maden og drikkevarerne gjorde det til en rigtig god oplevelse. Vi kan helt klar anbefale dette spisested, hvor du selvfølgelig også kan sidde indenfor. Vi kan derfor kun give en god anmelde af Piazza dei Fiori.

Anmeldelse af Piazza dei Fiori - Beograd, Serbien

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.