Tip til Taxa i Beograd – Serbien

Tip til Taxa i Beograd der er en by, som er berygtet for sine pirattaxaer. Taxaer der prøver at snyde alle dem de kan. Du kan bl.a. opleve dem i lufthavnen, når du prajede dem på gaden eller ved de store shoppingcentrer. 

Insider tip – Taxa i Beograd

Danilo-taxa

Vi var utrolig heldige at finde Danilo-taxi, der udover at køre behageligt også kørte efter taxameter. Han er og var utrolig ærlig omkring betalingen. Vi havde også den bonus fornøjelse at Danilo elsker sin by. Han er meget stolt og ville gerne have os til at elske Beograd, lige så meget som han selv gjorde.

Danilo fortalte med stor passion, om sine erfaringer omkring byen og Serbien generelt. En oplevelse som var meget smittende på os. Han gav os masser af viden om Serbien, som vi sikkert ellers ikke havde fået og det var en fornøjelse at være i hans selskab.

Danilo taler desuden glimrende engelsk, er venlig og meget serviceminded. Vi vil ikke tøve med at skrive til ham, hvis vi en anden gang skal til Beograd. Så ville han bl.a. kunne hente os i lufthavnen og køre os rundt i byen.

Insider tip – Taxa i Beograd

Prisen

Prisen er meget rimelig efter dansk standart. En dag kørte Danilo for os og ventede imens vi så attraktionerne. Samlet tid var ca. 3 timer og vi betalte inkl. en pæn slat drikkepenge DKK 380, hvilket vi mener er utrolig billigt. Vi aftale også at Danilo hentede os og kørte os til lufthavnen da vi skulle hjem. Han kom til aftalt tid og servicen var i top.

Udover normal taxakørsel, kan Danilo også bookes til at være guide, for en kortere eller længere periode. Vi giver hermed vores tip til taxa i Beograd, videre til dig med vores bedste anbefaling.

Insider tip – Taxa i Beograd

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.