Anmeldelse af Sheraton Grand Krakow – Krakow, Polen

Anmeldelse af Sheraton Grand Krakow som er et 5-stjernet hotel, vi havde valgt at bo på i Krakow. Det har en fin beliggenhed direkte ned til floden Wisla og er næsten nabo med Wawel slottet. Hotellet lå også kun få minutter i gåafstand til den gamle bydel i Krakow.

Sheraton Krakow Hotel

Sheraton Krakow Hotel

Check-in

Check in gik fint og vi blev tilbud, at kunne tilkøbe morgenmad. Det var ikke inkluderet i vores værelsebestilling. Det fravalgte vi. Vi fik også mulighed for at vælge, imellem to lidt forskellige værelser og efter at have set de to forskellige værelser, valgte vi det største.

Værelset

Vi havde bestil et deluxe rum, som indeholdt en king size seng, skrivebord og stol, sofa en lænestol, opbevaring, sofa og et bord. Der var aircon, safe, fladskærms-tv, opbevaring og der var mulighed for lave kaffe – og eller te. Badeværelset var med badekar og dermed øvelse op i karet for, at kunne bruse dig. Wi-Fi var kun gratis i fællesområderne, men kunne tilkøbes på værelse. Ikke optimalt og det trækker da også ned i vores anmeldelse af Sheraton Grand Krakow.

Fra vores værelset havde vi en smuk udsigt til slottet. Det var ikke et stort vindue men vi  kunne sagtens nyde det smukke vinterlandskab, med sneen på bygningernes tage.

Sheraton Krakow Hotel

Sheraton Krakow Hotel

Sheraton Krakow Hotel

Faciliteterne

På hotellet er der en stor tagterrasse men den er kun åben om sommeren. Der en bar, to restauranter, en swimmingpool og fitness lokale.

Vi besøgte baren der er indrettet, som en meget hyggelig pub. Her havde vi også mulighed for at bestille mad som kunne nydes med den gode polske øl. Maden vi smagte, var rimelig velsmagende, det var typisk pub mad dog var der gjort lidt ekstra ud af den. Vi nød i hvert fald vores måltid.

Hotellet var meget specielt indrettet og superlækkert bygget. Midten af hotellet er åbent og har glastag og værelserne lå så i fire længer. Det gav en lethed og et fantastisk lysindfald som klædte hotellet.

Sheraton Krakow Hotel

Sheraton Krakow Hotel

Anmeldelse af Sheraton Grand Krakow 

Vi nød vores ophold på Sheraton. Tingene fungerede, god service og vi nød også at holde nytår på dette hotel. Vi mener nu ikke at hotellet er 5-stjernet, hvilet også afspejles i vores anmeldelse af Sheraton Grand Krakow. Vi fik dog virkelig meget for rimelig få penge og hotellet kan bestemt anbefales.

Vi giver 4 stjerner ud af 5 mulige.

Du kan her bestille dit ophold på Sheraton [reklamelink]

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.