Anmeldelse af Restauracja Cafe Oranzeria – Krakow, Polen

Anmeldelse af Restauracja Cafe Oranzeria som ligger på 7 etage, på hotel Kosssak. Vi besøgte denne cafeen, for at spise vores morgenmad en kold januar dag. Det var nu ikke fordi, vi havde fået den anbefalet af nogle. Vi var bare gået forbi nogle gange og havde set op på restauranten fra gade niveau og havde tænkt: Det kunne da være helt fantastisk, at spise sin morgenmad med udsigt til Wawel slottet og floden.

Krakow - Polen

Ankomst og lokalet

Efter vi var kommet igennem hotellet og fundet elevatoren, kom vi op til restauranten. Vi blev modtaget af den venlige tjener, som kom os i møde, i den meget tomme restauranten. Der var kun et par enkelte andre gæster, så vi var heldige at kunne få et bord helt henne ved vinduet, hvor vi kunne nyde en skøn udsigt over vinterklædte Krakow.

Indretningen var ret enkel og minimalistisk med hyggelige borde som var dækket med hvide duge. Det er nu ikke fordi vi brugte tid på at kigge på lokalet, for udsigten tog al vores opmærksomhed.

Krakow - Polen

Morgenmad

Vi bestilte vores morgenmad og den venlige tjener var meget serviceminded. Morgenmaden bestod af lækkert frisk brød med smør. Hertil fik vi skrambelæg med skinke, som var en enorm portion der var meget velsmagende. Drikkevarerne var kaffe og juicer. Bestemt lækker morgenmad til meget rimelige priser.

Krakow - Polen

Krakow - Polen

Anmeldelse af Restauracja Cafe Oranzeria

Vi kan kun give en god anmeldelse af Restauracja Cafe Oranzeria som tilbyder rimelig god mad med en fantastisk udsigt. Der er mulighed for på stedet, at få både morgenmad, frokost og aftensmad. Vi vender gerne tilbage en sommer hvor der er mulighed for udendørs servering på den store terrasse.

Lækker mad, billig og smukt udsigt. Vi kommer gerne tilbage.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.