Anmeldelse af EVA Air Economy Class

Anmeldelse af EVA Air Economy Class‏ som var en flybillet som blev købt i forbindelse med en rundrejse i Asien. Vi manglende vi en returbillet mellem Hong Kong og Taipei i Taiwan. Forinden havde vi allerede købt billet med Emirates fra København til Hong Kong og via Bangkok tilbage til København.

Hong Kong – Taipei (flyvetid 1 time og 45 minutter)

Anmeldelse af EVA Air Economy Class

Billetten var simpelthen billigere

Det var billigere for os at bestille en selvstændig returbillet, hos et andet flyselskab end, at forlænge vores oprindelige billet med Emirates. Efter en del søgning, valgte vi EVA Air. Det er et flyselskab med base i Taiwan og er medlem af Star Alliance. Det gav muligheden for os, til at udnytte fordelene med vores Eurobonus guldkort. Vi glædede os til derfor over, at få muligheden for at skrive en anmeldelse af EVA Air Economy Class.‏

Indtjekningen hos EVA Air Economy Class‏

Fremme i Hong Kong lufthavn gik check-in fint, guldkortet gav mulighed for check-in ved businessskranken. Det medførte at vores bagage, fik det skrigende røde priority skilt på. Det er altid dejligt, når vi i den anden ende af vores rejse, kan opleve at bagagen kommer først ud, på bagagebåndet. Hos EVA Air kunne vi tjekke 23 kg. bagage ind og medtage 7 kg. håndbagage, som var inkluderet i vores billetpris. Denne service er bestemt medvirkende til en god anmeldelse af EVA Air Economy Class.‏

Anmeldelse af EVA Air Economy Class

En lidt dårlig start

Selve flyvningen startede ikke så godt, da flyet var forsinket. Men heldigvis var ventetiden kun 20 minutter. Vi skulle først en tur med bus, da vores fly var parkeret langt væk. Bordingen gik ellers fint og vi fik vores allerede forudbestilt pladser, som var inkluderet i billetprisen, ved bestilling på EVA Air’s egen hjemmeside.

Indretningen i flyet

Flyet var indrettet med en Business Class først i flyet første afdeling og ellers var sæderne 3 – 2. Flyet var af en ældre årgang men med udmærket plads, dog var sæderne usædvanlige hårde. Vi glædede os derfor over, at det ikke var en lang flyvning vi skulle på. De dårlige sæder, kommer derfor ikke til at påvirke vores anmeldelse af EVA Air Economy Class‏ særlig meget.

Anmeldelse af EVA Air Economy Class

Anmeldelse af EVA Air Economy Class

Forplejningen ombord

Vi fik selv på en denne korte flyvning lidt frugtchips, en varm ret bestående af kylling med grønsager og ris. Dertil et stykke kage og drikkevarer, med mulighed for alkohol og kaffe. Det var udmærket mad og utrolig nok gik serveringen stille og roligt med tid til passagerne uden, at tingene blev jappet igennem.

Anmeldelse af EVA Air Economy Class

Anmeldelse af EVA Air Economy Class‏

Servicen ombord var generelt upåklagelig. Den 2 meter høje mand i selskabet fik endda tilbudt en anden plads, så der var bedre plads til hans ben. Sædet var et personale sæde, som vi kunne “låne” mens flyet var i luften.

Det var da rigtig god service!

Vi havde en behagelig kort flyvning med Eva Air, hvor tingene fungerede og vores bagage kom først på bagagebåndet.

Vi oplevede desuden også en helt utrolig god service på vores returrejse fra Taipei til Hong Kong. Vi benyttede guldkortet, gik i check-in for Business Class rejsende og fortalte, at vi havde et problem med vores bagage.

Vi skulle mellemlande i Hong Kong og derfra videre til Bangkok med Emirates. Da billetterne ikke var købt sammen, ville dette normalt betyde, at vi i Hong Kong skulle igennem emigrationen, told og hente vores bagage, for på ny at tjekke ind til vores næste flyvning.

Den venlige mand ved check-in sagde, at han ville undersøge om det overhovedet var muligt. Efter et par opringninger, vendte han tilbage og oplyste ja, det ville de godt gøre for os. Nu kunne vi nøjes med at blive i transfer området. Super service og vores bagage kom hele vejen til Bangkok. Vi kan derfor kun give en rigtig god anmeldelse af EVA Air Economy Class.‏

Vi flyver gerne med EVA Air igen, de har forstået hvad service er!

Anmeldelse af EVA Air Economy Class

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.