Tip – Det skal du prøve i Thailand

Det skal du prøve i Thailand, giver dig et indblik i de oplevelser, som gør dette land unikt. Kast dig ud i det – prøv det og forstå hvorfor Thailand, er et af de mest populære rejsemål i verden. Dette her er bare nogle eksempler på, alle de specielle oplevelser du kan få, når du besøger Smilets land.

Tips til oplevelser i Thailand

Vi giver dig vores tips og anbefalinger til det skal du prøve i Thailand. Måske er det første gang, du skal besøge landet eller måske er det et gensyn. Vi håber, at vores tip giver dig lysten til et besøg eller måske et genbesøg.

Landet som også kaldes for Smilets Land.

5 anderledes oplevelser i det Sydøstlige Thailand

Spis street food

Thailands køkken, er et af verdens bedste og det skal du prøve i Thailand. På de fleste gadehjørner, finder du boblende gryder, osende grill og et stort udvalgt af friske krydderurter. En thailænder der håndterer en morter, de friske ingredienser der bliver kværnet og en liflig duft som spreder sig.

Køb et frisklavet måltid mad for få kroner, nyd de mange eksotiske smage og bliv afhængig af det thailandske køkken.

Vores gade i Bangkok – Thailand

Smag friskpresset juice

Thailand producerer nogle af de mest velsmagende tropiske frugter, i verden. Frugter som bliver brug til at lave de mest fantastiske friskpressede juicer. Tillad din mund at en fest og sluk de tørt i varmen, ved en af boderne som sælger disse lækre juicer. Juicer som du kan købe for få kroner.

Vores gade i Bangkok – Thailand

Besøg et tempel

I det buddhistiske Thailand skal et tempel besøges. Oplev thailænders tro, se dem tilbede buddha og få indsigt i en anden trosretning. Det skal du prøve i Thailand, for troen er en af grundstenene i den thailandsk kultur. Nyd udsmykningen, se de mange Buddha figurer eller få din velsignelse af en munk.

Grand Palace - Bangkok, Thailand

Få massage

Massage er en del af thailænders hverdag. De får ofte massage, får giftstofferne ud af kroppen, bliver afstresset og afslappet. Det skal du prøve i Thailand. Det kan være thaimassage som er en meget anderledes form for massage, men som helt sikkert vil give dig masser af velvære. Ellers kan en fodmassage måske hjælpe dig og de ømme fødder, efter en hel dag med sightseeing.

Tip - Det skal du prøve i Thailand

Svøm ved en strand

Thailand tilbyder den ene lækre Bounty strand efter den anden. De kridhvide sandstrande, det krystalklare vand indbyder til en svømmetur. Eller måske har du lyst til at dykke – og eller snorkle, så du kan opleve det mangfoldige liv under havet.

Anmeldelse af Moracea by Khao Lak Resort – Thailand

Kør tuk tuk

Det sjove trehjulede køretøj som kan transportere dig fra A-B, for ganske få penge. Prøv en tur, mærk vinden i håret når den rutinerede tuk -tuk førere fræser gennem gaderne, laver zigzag mellem bilkøerne eller tager dig, på en tur ud i den smukke thailandske natur.

Rejsetanker om Thailand ‏

Besøg et marked

Mærk livet, pulsen og virvaret, når du besøger et marked i Thailand. Smag et grillet insekt, drik en kold thailandsk øl eller køb souvenirs med hjem til hele familien. På markederne i Thailand, kommer du tæt på de lokale, får indblik i livet der leves og her ser du det autentiske Thailand.

Det livsfarlige togmarked - Maeklong, Thailand

 Få syet tøj hos en skrædder

Under dit besøg i Thailand, skal du prøve at fået syet tøj. Besøg en skrædder, få taget mål og vælg dine stoffer. Om der er en ny kjole, nederdel, skjorter eller en habit – så prøv det. Priserne er rimelige og som regel er kvaliteten i orden. Så det skal du prøve i Thailand.

Tip - Det skal du prøve i Thailand

Prut om prisen

Prøv at prutte om prisen i Thailand. På markeder er der ofte ikke priser på varerne. Spørg om prisen – få en urealistisk høj pris fra sælgeren – giv dit mod bud og du vil ofte opleve, at lommeregneren eller en blok og papir kommer frem. Sælgeren skriver sit beløb på blokken eller regnemaskine – du giver et mod bud – og sådan kan en handel forgå over lang tid. Måske bliver i enige om en pris som begge parter er tilfreds med.

Markeder i Bangkok - Thailand

Smag frugt

Thailand har noget af den bedste tropiske frugt i verden. Smag det, oplev de forskellige frugter og opdag at mangosteen, slet ikke smager som du troede. Besøg en plantage, pluk din frugt direkte fra træet og få en fest i munden, når du smager den friske mangosteen. Alternativt køb din frugt på rt marked, her vil du også opleve et stort udvalg af helt ny plukket frugt.

En dag med oplevelser i Chanthaburi Provinsen – Thailand

Bo ved en strand

En af de ting som Thailand er mest kendt for, er deres strande. De smukke hvide sandstrande, de svajende palmer og det krystalklare hav. Book en bolig ved havet, bo på standen, vågn op om morgen med udsigt til havet. Det skal du prøve i Thailand, for det vil give dig skønne minder for livet.

Tip - Det skal du prøve i Thailand

Vask en elefant

Der er en del elefanter i Thailand, endnu. Mange af dem er kommet på pension og her bliver de passet og plejet med masser af kærlighed. Du kan f.eks. opleve det i det nordlige Thailand på dette sted, Anantara Resort – Chiang Rai. Stå tidligt op, vær med til at hente elefanterne inde i regnskoven og bring dem ned til vandet. Vask dem i floden. Fjern urenhederne fra regnskoven i deres hud og kom helt tæt på det smukke dyr.

Tip - Det skal du prøve i Thailand

Vær sammen med de lokale

Thailand bliver kaldt for smilet land og det er ikke uden grund. Det er et af de lande som har verden mest venlige, imødekommende og smilende lokale. Hav en dag sammen med de lokale, prøv f.eks. et spaophold. Her kan du få massage, ansigtsbehandling, mudderbad og blive forkælet i smuk natur. Du kommer helt tæt på de smilende lokale, taler med dem og forstår hvorfor de fleste altid vender tilbage, til dette smukke land.

Min dag med Chong folket - Chong Changtune Live Eco Museum, Thailand

Oplev de små samfund

Thailand er populær, dermed masser af turister og mange steder, er desværre blevet overrendt gennem årene. Led efter det unikke, find de små lokale samfund og få en anderledes oplevelse. Det skal du prøve i Thailand, fordi det giver dig en anden vinkel på landet. Her oplever du det autentiske land, det virkelige liv og her vil du opleve, at intet er tilpasset turisternes behov.

En dag med oplevelser i Chanthaburi Provinsen – Thailand

Det skal du prøve i Thailand

Vi håber, at vi har givet dig nogle ideer og tips. Tips du kan bruge til din næste rejse til Thailand eller måske til din første i dette indlæg: Det skal du opleve i Thailand. Et land som vi holder utrolig meget af og har besøg utallige gange og vi kommer hele tiden igen.

Skildpadde hospitalet for havskildpadder – Khao Lak, Thailand

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center