Annettes rejseklumme: Jeg bliver oplevelsestræt

Jeg bliver oplevelsestræt og det er noget, jeg har oplevet nogle få gange. Det er måske ikke lige et emne som rejselystne taler om eller har prøvet, men det har jeg. Når jeg har oplevet det, er jeg hver gang blevet lidt forskrækket.

Annettes rejseklumme: Jeg bliver oplevelsestræt

Lyn fra en klar himmel

Min træthed er kommet som lyn fra en klar himmel. Jeg er blevet oplevelsestræt, samtidig med at jeg har følt mig dybt utaknemlig og meget forkælet.

Jeg elsker at rejse, opleve verden, se andre kulturer og være derude hvor alt ikke er sort og hvid. Møde de lokale, få en masse lærdom og opdage at mine medmennesker, har andre værdier i livet end jeg selv har. At rejse, giver mig som regel masser af energi men…….

Annettes rejseklumme: Jeg bliver oplevelsestræt

Mødet med muren

Nogle gange bliver jeg ramt af en mur. En mur hvor jeg mentalt og fysisk, er træt helt ind til knoglerne. Jeg orker ikke mere og kan ikke fordøje flere oplevelser. Jeg når simpelthen et punkt, hvor jeg håber at de lokale ikke taler til mig, for jeg kan ikke kapere flere nye mennesker og deres historier. Jeg ser attraktionerne og naturen men uden min sædvanlige begejstring. Jeg føler lidt, at det bare skal overstås.

Heldigvis sker det ikke så tit men jeg har da oplevet det et par gange. Det har været på længere rejser, hvor hver dag over en lang periode har været fyldt med nye indtryk, nye mennesker og nye oplevelser. Så har jeg nået et punkt, hvor jeg ikke har kunne fordøje mere. Hvor ambitionerne for oplevelserne, slet ikke hang sammen med min egen virkelighed.

Det er lidt ligesom det med mad. Der hvor du siger: Maven bliver mæt før øjnene.

Annettes rejseklumme: Jeg bliver oplevelsestræt

Jeg ved hvornår

Jeg ved i dag, hvornår jeg bliver oplevelsestræt på mine rejser. Det er når jeg vågner og ikke springer ud af sengen og ser frem til nye oplevelser. En dag, hvor jeg heller har lyst til at bruge dagen eller nogle dage på at lave ingenting. En dag – og eller dage sammen med mig selv eller mine nærmeste, hvor jeg kun bruger tiden på at fordøje mine oplevelser. En dag, hvor jeg gerne vil have ferie i min rejse.

Annettes rejseklumme: Jeg bliver oplevelsestræt

Det går hurtigt over

Heldigvis går min oplevelsestræthed hurtig over og jeg får min gamle energi tilbage. Jeg springer igen ud af sengen, møder verden med åbne arme og suger alle oplevelserne til mig. Jeg får igen en lyst til at opleve vores fantastiske verden, lige derude på den anden side og føler mig dybt taknemlig over, at jeg har den mulighed.

Har du prøvet at blive oplevelsestræt?

Annettes rejseklumme: Jeg bliver oplevelsestræt

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center