OnTrip.dk fylder 5 år

OnTrip.dk fylder 5 år og det er en stor dag for os, det er jo en halvrund fødselsdag. Rejsebloggen der startede som et forsøg under vores jordomrejse, for 5 år siden og som siden har givet os så meget glæde. Det skal selvfølgelig fejres og heldigt for os, så bliver fødselsdagen fejret i vores andet hjemland USA, hvor vi er på road trip.

OnTrip.dk fylder 5 år

Starten på OnTrip.dk

OnTrip.dk fylder 5 år den 25. marts 2018 og blev født samtidig med, at vi tog en af de bedste beslutninger, i vores liv. Vi trak nogle måneder ud af kalenderen, købte en jorden rundt flybillet og pakkede vores duffel. Forventningsfulde, spændte og egentlig lidt i ekstage, satte vi os på det første af mange fly til Shanghai.

Derude i Asien startede vi OnTrip.dk og skrev de første indlæg om vores oplevelser i Kina. De efterfølgende måneder fortsatte vi med at skrive, om alle de lande og oplevelser, som vi fik på vores jordomrejse.

OnTrip.dk fylder 5 år

Hvem læste OnTrip.dk i starten?

Indrømmet, vi kunne i starten ikke se nogle udsving på statistikken – de få der læste med, var hovedsagelig familien, venner og bekendte. Vi fik da også små søde beskeder fra WordPress:

Ingen besøg i dag, men bare rolig det skal du nok få.

Vi fortsatte med at skrive, fordi vi syntes det var sjovt og det er vi i dag, superglade for.

OnTrip.dk fylder 5 år

Bloggen har givet os masser af oplevelser

Fordi OnTrip.dk fylder 5 år har vi benyttet lejligheden til, at kigget lidt tilbage på nogen af de oplevelser, som bloggen har givet os.

Ud over at vi nyder at dele vores oplevelser med dig, har OnTrip.dk også givet os masser af opmærksomhed og oplevelser, som vi ellers ikke ville have haft. Vi giver nogle eksempler:

  • Fået udgivet artikler i Danmarks største avis Politiken.
  • Blevet interviewet af BT, Jyllands posten, Ekstrabladet og en del lokalaviser.
  • Fået vores billeder udgivet i et fotomagasin.
  • Blevet inviteret til foredrag og middag på den Argentinske ambassade.
  • Fået delt og udgivet vores billeder af store aktører, som f.eks. Monondo, CNBC Travel og Politiken.
  • Indgået samarbejde med Travelmarket.dk som vi løbende skriver artikel for.
  • Blevet inviteret på presserejser til spændende destinationer, som bl.a. Thailand, Cambodia og Marokko.
  • Modtaget adskillige Awards og anerkendelser.

Samtidig er vi blevet en del af forskellige netværk og grupper, hvor vi har lært masser af spændende mennesker at kende. Alle mennesker som deler den samme passion som os – nemlig at rejse.

OnTrip.dk fylder 5 år

OnTrip.dk fylder 5 år

Vores fødselsdag skal selvfølgelig fejres og det vil den blive. Hvordan og hvor – ja det bliver spændende, men da vi rejser rundt i USA samtidig med fødselsdagen, er det i sig selv en fejring.

USA er og bliver vores yndlingsdestination, så mon ikke også selve dagen bliver fejret med en lækker middag og måske en fødselsdagskage.

EN STOR TAK til jer læsere

I dag har vi en dansk rejseblog, som gennem de sidste 5 år, stødt er vokset og fortsætte med at vokse. Ligesom vores SoMe konti Facebook, Twitter og Instagram gennem årende også er stigende.

Som H.C. Andersen sagde: At rejse er at leve.

Vi nyder, at arbejde med bloggen og dele ud af vores oplevelser. Dette gør vi med et håb om, at kunne inspirerer dig til at rejse ud i verden. Dine kommentar, likes og tilkendegivelser i vores rejseblog, giver os masser af energi til at fortsætte, så af hjertet tak.

Tusind tak fordi du læser med

OnTrip.dk fylder 5 år

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER. 

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center