Rejsetip – Pak praktisk med en duffel på hjul

Rejsetip – Pak praktisk med en duffel på hjul. Der er skrevet mange gode råd om at pakke tasker, kufferter og rygsække. Vi har igennem årene, prøvet at rejse og pakke med mange forskellige ting. Efter mange år, er vi endt med at en duffel på hjul. Det er det som fungerer bedst for os.

Pak praktisk med en duffel på hjul

Rejsetip – Pak praktisk med en duffel på hjul

Vi har i nogle år, brugt en Samonite duffel på hjul, til vores rejser. Den endelige test af vores duffel, blev på vores over 4 måneder jordomrejse. Her overlevede den utallige mange forskellige rejseformer og viste sig at være ”vores bedste ven.” Siden er den blevet slæbt med til alverdens destinationer om det er storbyferie, road trip, togferie eller andre ferieformer. Vi vil derfor gerne dele vores rejsetip med dig.

Pak praktisk med en duffel på hjul

Hvorfor en duffel?

Pak praktisk med en duffel på hjul, for det kan faktisk lade sig gøre. Vores duffel er en taske der består af en bund som er hård forneden. Rummet er et separat rum og kan aflåses. Toppen er også et separat rum som er meget større og det kan også aflåses. Desuden er der en lille sidelomme. Den har to hjul og et håndtag som kan trækkes op – og eller skubbes ned. Den er 68 cm. men de kan købes både i en større og en mindre udgave.

Derfor en duffel

  • Den indeholder uendelig meget plads.
  • Den vejer ikke særligt meget.
  • Den kan køres.
  • Ruminddelingen gør den overskuelig.
  • Den er nem at transpore i tog, bus, på gaden, taxa og er perfekt til et road trip.

Pak praktisk med en duffel på hjul

Hvordan pakker vi?

Bunden 

I bunden pakker vi alt vores tøj, som vi skal have med. Vi ruller det og alt afhængig af, hvor store stykker tøj det er, kan der i vores taske være to lag tøj i bunden. De to lag tøj svarer til lidt mere en uges tøj samt hvis det er en længere rejse, til forskelligt slags klima hvor vi skal f.eks. skal have badetøj, jakker og trøjer med.

Toppen

Toppen bruges til toilettaske, sko, paraply, bøger altså mere ukurante ting. I toppen har vi også ofte, nogle af vores pakkeposer.

Hjælpemidler – Pakkeposer

Der skal være system i de mindre stykker tøj, sko og lignende. Det er måske også ting, vi først skal bruge senere på en rejse eller kun en gang imellem. Derfor har vi til dette formål, købt pakkeposer. Disse praktiske pakkeposer, bruger vi til f.eks. undertøj, strømper, sko, badetøj osv.

Hvis det er en rejse over flere klimazoner, kan mange af disse poser også indeholde ting som vi bruger i et givet klima som f.eks. tropisk klima. Det bliver derfor en pose med badetøj, solcreme, badesko eller lign.

Bonus info: Pakkeposer kan købes for få penge i bl.a. Ikea.

Pak praktisk med en duffel på hjul

Pak praktisk med en duffel på hjul

Pak praktisk med en duffel på hjul

Disse to ting er altid med?

Vandtæt pose – Vi har altid en vandtæt pose med som vi kan bruge til vores evt. våde badetøj.

Små rygsække – Vores mini rygsække er altid med på vores rejser. Dem bruger vi til f.eks. vasketøj og har altid en med når vi er på oplevelser. Her bliver den brugt til vores evt. indkøb, til at have trøjer, vand eller lignende ting i.

Den fylder mindre en knyttet hånd og kan derfor være i en lomme. Når vi er ude på oplevelser, kan den foldes ud og den kan, rumme lige så meget som en almindelig rygsæk. Den er super praktik, er slidstærk og rimelig behagelig at have på ryggen og den er også lidt vandtæt.

Pak praktisk med en duffel på hjul

Hvordan fungerer det så med en duffel?

Når vi kommer frem til en given destination og hvor vi når vi er på road trip, ofte kun er der en nat, giver vores duffel et hurtigt overblik. Vi behøver slet ikke at pakke noget ud.

Bunden

  • Den giver et hurtigt overblik over vores sammenrullede tøj og vi kan hurtigt vælge, det vi skal bruge.

Toppen

  • Toppen giver os nu et hurtigt overblik, i vores pakkeposer, over undertøj, strømper, sko og lignende. Her kan vi hurtigt tage det, vi skal bruge fra vores pakkeposer.

Det pakker vi ud og ned igen

  • Vores toilettaske pakkes ud.
  • Toilettasken pakkes ned og snavsetøjet i en mini rygsæk som vi herefter også pakker ned.

Pak praktisk med en duffel på hjul

Pak praktisk med en duffel på hjul

Vi er rigtig glade for vores duffel

Vi har været og er rigtig glade for vores duffel på hjul. Vi bruger aldrig tid på at lede efter ting, rode rundt i vores tøj eller pakke. Især når vi er på road trip er denne taske helt perfekt. Når vi rejser rundt, får vi aldrig ondt i hverken skuldre eller ryg men kører bare med vores praktiske duffel.

Almindelig rygsæk

Vi har desuden til vores elektronik, computer og lignende en ganske almindelig rygsæk. Den er nem at tage med i flyet og fylder ikke særligt meget. Vi har valgt rygsække som har masser af rum, så vi kan pakke vores mest anvendte ting fornuftig og overskueligt.

Bonus tip

Du kan sætte låse på din duffel. Vi har valgt at købe to låse, et til hver rum og vores låse er godkendte til at rejse ind i USA.

Måske skal du fremover, rejse med en duffel og bruge vores Rejsetips – Pak praktisk med en duffel på hjul.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center