OnTrip.dk er i pressen med en artikel i Politiken

OnTrip.dk er i pressen med en artikel i Politiken, onsdag den 22. juni 2016. Sådan kan en helt almindelig onsdag lige pludseligt blive en stor dag for OnTrip.dk. En længere artikel tilsat egne billeder, udgivet i et tillæg i Danmarks største landsdækkende avis, Politiken. Vi kan næsten ikke få armene ned, så stolte og glade er vi.

OnTrip.dk er i pressen med en artikel i Politiken

Hvordan skete det?

For noget tid siden fik vi en henvendelse fra mediaplanet.dk, om vi ville være interesseret i, at skrive en artikel til Politiken. Media Planet var i gang med at lave et tillæg til Politiken med kampagnen “Lev livet – Hele livet”.

Kampagnen skal sætte fokus på det gode liv, når du har rundet de 50 år, og selvfølgelig skulle der også være fokus på ferie, både i vores eget land og i udlandet. Der er en stigende tendens til, at ældre rejser længere væk og i længere tid. Ved nu ikke om man ligefrem er ældre, fordi man har rundet de 50 år – men alligevel.

“Lev livet – Hele livet” vil med deres kampagne opfordre og inspirere læserne til, at søge nye oplevelser og rejser, både her i sommermånederne, men også resten af året.

OnTrip.dk er i pressen med en artikel i Politiken

Opgaven

Opgaven var fri, men vi blev hurtig enige om, at den skulle indeholde punkter som udlandsrejser, opfordrede til oplevelser og rejser både i Danmark og i udlandet.

Annette syntes med det samme, at opgaven lød spændende, især fordi hun selv er rundet de 50 år og sagde med det samme – Ja tak, meget gerne. Artiklen ville udover at blive udgivet i et tillæg til Politiken også komme online på et tema site.

Vi har tidligere arbejdet sammen med Media Plantet og det var dengang en fornøjelse, som det også har været denne gang. Vi fik ved vores tidligere samarbejde udgivet en artikel online på “Livstil & Forbrug” med titlen “Derfor elsker vi Danmark – en kærlighedserklæring til vores land”.

OnTrip.dk er i pressen med en artikel i Politiken

Artiklen

Den to siders artikel som Annette fik skrevet handler om, at alder ikke er en begrænsning for at opleve og rejse, tværtimod. At være passeret de 50 år, har faktisk mange fordele. Det handler om gøre det, tag ud i verden og oplevelserne venter kun på dig. Men en oplevelse behøver ikke altid at være en rejse. Det kan bestemt også være de små oplevelser i dit eget nær-miljø.

Artiklen hedder: ”Oplev verden, din alder giver kun frihed”

OnTrip.dk er i pressen med en artikel i Politiken

  • Du kan selvfølgelig læse artiklen i Politiken men der er også en online version på “Lev livet – hele livet.
  • Du kan her læse online versionen.
  • Artiklen udgivet igen i Politiken, i tillægget Livet – Hele Livet 2017 (juni)

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center