OnTrip.dk er igen i pressen med en artikel i Politiken

OnTrip.dk er igen i pressen med en artikel i Politiken, torsdag den 8. december 2016. Lige pludselig fik vi en julegave før tid – dejligt. En artikel tilsat egne billeder, udgivet i et indlæg i Danmarks største landsdækkende avis, Politiken. Vi er stolte og glade.

OnTrip.dk er igen i pressen med en artikel i Politiken

Hvordan skete det?

Vi fik en henvendelse fra Mediaplanet.dk, der spurgte om vi ville være interesseret i at skrive en artikel til Politiken, som vi har gjort tidligere i år. Vi sagde selvfølgelig JA-tak med det samme, for vi var rigtig glade for vores samarbejde med Mediaplanet.dk tidligere på året.

Det er også denne gang en artikel til kampagnen ”Lev livet – hele livet” som skal sætter fokus på det gode liv, når du har rundet de 50 år. Så selvfølgelig skal der være fokus på ferie, både i vores eget land og i udlandet. En kampagne der vil opfordre og inspirere læserne til, at søge nye oplevelser og rejser, her i vintermånederne, men også resten af året.

OnTrip.dk er igen i pressen med en artikel i Politiken

Opgaven

Skriveopgaven var rimelig fri, men skulle opfordre læserne til at opleve mere i ind – og udland og inspirer folk til, at turde tage chancen og rejse. Artiklen skulle særligt henvende sig til dem, som har svært ved at tage dette spring. Alle dem som ikke tidligere har rejst meget i deres liv, men nu senere i livet både har tiden og pengene til at rejse.

Jeg syntes med det samme, at opgaven lød spændende. At rejse og opleve er jo min passion. Jeg er rundet de 50 år og vil gerne opfordre andre til, at tage derud i vores smukke verden eller rundt i Danmark.

Artiklen

Artiklen handler om, at turde tage springet. Det er slet ikke farligt at tage derud i vores smukke verden. Når du først har overskredet grænsen, vil du bare have lyst til at prøve mere og se mere. At rejser giver dig masser af energi, et nyt syn på livet og en masse lærdom.

  • Artiklen hedder: ” Derfor skal du tage ud at rejse”
  • Du kan her læse artiklen.
  • Du kan selvfølgelig læse artiklen i Politiken.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center