Anmeldelse af Christmas Farm Inn and Spa – Jackson, USA

Anmeldelse af Christmas Farm Inn and Spa som ligger smukt midt i White Mountains, blev vores valg for en overnatning. Det var navnet, oplevelsen af en julestemning, her midt i efteråret som havde gjort os nysgerrige. For hvordan ser en Inn ud med et juletema, midt i bjergene?

Anmeldelse af Christmas Farm Inn and Spa – Jackson, USA

Vores ankomst

Det var mørkt da vi ankom, til denne 3-stjernet Inn og ja, det var rigtig nok. Der var julestemning overalt. Skilte med juletema og tændte lyskæder rundt om alle bygningerne, så vi var spændte på, hvad der ventede os. Vi nød den smukke veranda med de typiske gyngestole, som der er på disse Inn i New England. Derefter gik vi indenfor.

Anmeldelse af Christmas Farm Inn and Spa – Jackson, USA

Lobbyen

Indenfor i lobbyen var der måske ikke så meget julestemning, men i den tilstødende opholdsstue var der lidt. Her var der lidt julestjerner på væggene og desuden en rigtig hyggelig typisk Inn stue. Her var det dominerende i rummet en kæmpestor pejs, der var sofaer, lænestole og en reol med bøger, hvis vi skulle have lyst til at sidde og læse i de indbydende omgivelser. Der var selvfølgelig også den obligatoriske tag–selv kaffe.

Værelset

Vi fik vores nøgle og fik forklaret, hvor vores værelse lå. Det var lidt svært at finde uden anvisning, for denne Inn er stor selvom der kun er 41 værelser. Den er også historisk, med den første bygning som er opført helt tilbage i 1778. Vi fandt dog vores værelse, som lå i stueetagen og var spændte på at se det indenfor. Det lovede godt, med smukke blomster udenfor vores dør – MEN.

Desværre var den hyggelige stemning ikke helt kommet med indenfor, værelset virkede faktisk lidt slidt og vi blev lidt skuffede. Værelset indehold 2 queensize senge, en lænestol og et bord. Der var et stort garderobeskab, skrivebord og stol. Desuden et badeværelse som faktisk havde fået et update med brusekabine og var enkelt indrettet helt i hvidt. Der var et tv, aircon og velfungerende Wi-Fi.

Faciliteterne

Hele Christmas Farm Inn and Spa lå i en skov, hvor de små huse med værelserne var placeret. Husene lå spredt over et stort areal og med gadenavne som f.eks. Dancer Way, opkaldt efter julemandens rensdyr. Udendørsområdet var yderst velholdt med masser af blomster, verandaer på de enkelte huse og en bålplads. Inde i området, måtte vi ikke parkere men skulle benytte p-pladsen udenfor.

Der var desuden en spa med fuld service, en inden – og udendørs swimmingpool samt en restaurant.

Morgenmaden

Der var morgenmad inkluderet i vores ophold på Christmas Farm Inn and Spa. Inde i morgenmadsrestauranten blev vi med det samme mødt af juletemaet. Der var dekorationer med lyskæder i vinduerne, julepynt på væggene og i anledning af efteråret, pyntet med græskar.

Vi fik et krus, som selvfølgelig var med juletema udenpå og fik skænket vores kaffe. Vi fik et menukort, hvor vi havde muligheden for at vælge en ret – resten skulle vi betale ekstra for.

Den ene af os valgte spejlæg, bacon, kartofler og toastbrød. Den anden valgte æg Benedict med kartofler til. Desuden var der en buffet med frugt og kager. Et morgenmåltid som var veltilberedt, lavet af de lokale råvarer og superlækkert.

Vi kom med det samme, til at tale om den gode morgenmad, vi havde fået sidst vi var i Jackson. Der boede vi på The Inn at Thorn Hill & Spa som er en super hyggelig Inn.

Morgenmad var en god start på dagen, i et hyggeligt lokale og sjovt med juletemaet. En oplevelse som trækker op i vores anmeldelse af Christmas Farm Inn and Spa.

Anmeldelse af Christmas Farm Inn and Spa – Jackson, USA

Anmeldelse af Christmas Farm Inn and Spa

Vi var tilfredse med vores ophold på Christmas Farm Inn and Spa. Det var sjovt at bo midt i den smukke skov i New Hampshire med et juletema. Vi var dog en anelse skuffet over, at den hyggelige julestemning, ikke var ført videre ind på værelset, som var en anelse slidt. Området, omgivelserne og beliggenheden var dog helt i tops

Der var dog et par ting som vi var lidt forundret over og som trækker ned i vores anmeldelse af Christmas Farm Inn and Spa. Vi havde forudbetalt vores ophold men da vi tjekkede ud, kom der lige USD 10 oveni værelsesprisen – hvorfor? Så sæt dog prisen til det i vil forlange. Måske var det et dække for ekstra penge for prisen, for et forhold var i frohold temmelig dyrt på Christmas Farm Inn and Spa.

En anden ting, var drikkepenge. Der blev forventet drikkepenge til dem der serverede morgenmaden. Det er ikke lige noget vi har prøvet før, på et overnatningssted hvor morgenmaden er inkluderet. Det var faktisk ikke i orden!

Vi giver 3 stjerne ud af 5.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge, hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

  • 1 overnatning.
  • Rejsetidspunkt september.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.