Anmeldelse af The Inn at Thorn Hill & Spa – Jackson, USA

Anmeldelse af The Inn at Thorn Hill & Spa som var et sted, vi havde besluttet at vi ville bo hjemmefra. Når vi nu skulle til New England og opleve den storslået natur, måtte vi selvfølgelig prøve at bo på en Inn. En Inn er ofte et mindre bed and breakfast sted, ejet af et ægtepar.

The Inn at Thorn Hill & Spa – Jackson, New Hampshire USA

The Inn at Thorn Hill & Spa – Jackson, New Hampshire USA

Check in

På TravelZoo havde vi derfor købt en pakke til The Inn at Thorn Hill & Spa, der inkluderede et to nætters ophold, morgenmad og en 3-retters middag for to personer.

Efter en smuk køretur fra Boston ankom vi til vores Inn i byen Jackson i staten New Hampshire. Indenfor blev vi sødt modtaget og vi fik tildelt Eisenhower, et værelse på 2. sal. Alle de 16 værelser på The Inn at Thorn Hill & Spa har navne og flotte bemalede navneskilte på dørene indtil værelserne.

The Inn at Thorn Hill & Spa – Jackson, New Hampshire USA

Værelset

Vores værelse indeholdte en queen size seng, en gaspejs, et skrivebord med stol, et lille tv, en lænestol og Wi-Fi. Der var et badeværelse med jacuzzi badekar til to og separat bruseområde. Fra vinduet var der en smuk udsigt til skoven. Værelsets stil var lidt rodet, men meget farverig med masser af mønstre, blomster og kan vel beskrives som bedsteforældre stil.

Badeværelset var holdt i den hyggelige gammeldags stil. Hvis formålet var hyggeligt og ikke smagfuldt, ja så formåede de det med indretningen af værelset. En meget personlig stil og dejlig anderledes end de store kædehoteller, hvor alle værelserne ligner hinanden og det trækker op i vores anmeldelse af The Inn at Thorn Hill & Spa.

The Inn at Thorn Hill & Spa – Jackson, New Hampshire USA

The Inn at Thorn Hill & Spa – Jackson, New Hampshire USA

Faciliteter

Der er desuden en udendørs swimmingpool på stedet og mulighed for, at kunne købe spabehandlinger. Der er masser af mulighed for gratis parkering på området. Store området i huset kunne benyttes af gæsterne. Der var et opholdsrum der mest mindede om en store privat stue, med pejs og masser af bløde møbler. Her kunne vi sidde og slappe af i med en bog, eller nyde den daglige afternoon the som der blev serveret.

Mens vi var på The Inn at Thorn Hill & Spa var værtsparet også tilstede om eftermiddagen og talte med deres gæsterne, hvilket er hyggeligt og nærværende.

Langs bygningen var der en stor udendørs terrasse med masser af stole, også gyngestole, hvor vi kunne sidde og nyde den smukke udsigt, nyde naturen. Bare slappe af i den ro der hviler over dette sted.

The Inn at Thorn Hill & Spa – Jackson, New Hampshire USA

Middag

Vi spiste middag i deres restaurant, som også har en hel fantastisk udsigt til skoven. Vi håbede, at se en elg løbe rundt, men desværre så vi ingen. Middagen kunne spises, men var desværre mod vores forventninger, ikke noget særligt. Det startende også dårligt, da flere af de retter vi ville bestille fra menukortet, var udsolgte. Vi fik dog en nogenlunde middag men vi var en anelse skuffet.

Morgenmaden

Men hvor middagen ikke var god, var morgenmaden til gengæld fantastisk. Den startede med kaffe eller the, juice, brød og en muffins. Herefter kunne vi bestille alt det frugt og æg som vi ønskede. Morgenmaden var veltilberedt og superfriskt. Vi nød virkelig vores måltid som var over al forventning. Virkelig en dejlig måde at starte dagen på.

The Inn at Thorn Hill & Spa – Jackson, New Hampshire USA

Anmeldelse af The Inn at Thorn Hill & Spa

Vi nød vores ophold på The Inn at Thorn Hill & Spa i den smukke natur med rene værelser og god service. Vi skulle dog lige ud over vores reserveret danske natur, for på en Inn taler alle med alle. Det er meget familiært og en stor konstant til et hotel, hvor du kan være anonym.

De andre gæster, der primært var ældre amerikanske ægtepar havde en nysgerrighed og interesseret for deres medmennesker på den positive måde. Vi nød dog mest at der var masser af fred og ro og ingen børn. Værelserne og stilen på denne Inn er jo en smagssag og nok ikke den nordiske minimalisktisk smag, men tingene fungerede.

Det er jo svært at give en karakter til en Inn, når der sammenlignes med normale hoteller, for det er ikke de samme ting der forventes. Men hvis de havde haft et ledigt værelse med en king size seng, havde vores anmeldelse af The Inn at Thorn Hill & Spa og stjerner bestemt været højere.

Vi giver 3 stjerner ud af 5 mulige.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.