Anmeldelse af The Langham – Boston, USA

Anmeldelse af The Langham i Boston som er et 4,5 stjerne og er beliggende i finanskvarteret. Det ligger dog meget centralt og i gåafstand til byens seværdigheder. En af årsagerne til valget af dette hotel var, at de efter sigende og anbefalingerne, skulle have den bedste søndags brunch i Boston.

The Langham - Boston, USA

Værelset

Vi fik tildelt vores værelse som var et superior værelse indeholdende 2 queen size senge, skrivebord med stol, 2 stole med bord og tv møbel med fladskærms tv. Der var mulighed for at lave the/kaffe, aircon, safe, daglig gratis avis, Wi-Fi.  Et rimelig stort badeværelse med kar og dermed øvelsen op i karet for at bruse dig.

For enden af værelset var der et stort vindue med en ikke særlig spændende udsigt ned til gaden. Hver aften var der aftæpning med chokolade og næste dags vejrudsigt i Boston. Badetøflerne var fint placeret ved sengen og det er hyggeligt at komme til sit værelse efter en lang da i Bostons gader og opleve denne service.

The Langham - Boston, USA

The Langham - Boston, USA

The Langham - Boston, USA

Hotellets historie

Hotellets historie går helt tilbage til 1865, hvor det var et meget elegant og stilfyldt sted. Det er i dag et historisk landemærke i Boston. Stilen er holdt så der på hotellet stadig kan fornemmes en storslåethed. Men samtidig gør dette, efter vores mening, også hotellet en anelse gammeldags, specielt i forhold til indretningen.

Faciliteter

På hotellet er der en indendørs swimmingpool, motionscenter, spa, en café og restaurant.

Søndags brunch på Cafe Fleuri

Vi prøvede også deres søndags brunch på cafe Fleuri, som hotellet er kendt for. Det var virkelig en god oplevelse. Vi var glade for, at vi havde bestilt bord, for restauranten blev næsten helt fyldt op.

Stilen er stadig, som for hotellet generelt, den gamle og stilfulde med levende orkester der spiller afslappet musik, imens du nyder din brunch. Der var hvide duge, bordet var smukt dækket og det var super elegant.

Udvalget var kæmpe stort og der var alt, hvad hjertet kunne begære af mad. Lige fra østers og sushi til et enormt udvalgt af brød og kager. Du kunne vælge lige hvad du havde lyst til i forhold til æg. Selve frugtbordet var en helt udstillingen i sig selv, sammen med den flydende chokolade, som du kunne dyppe dine jordbær i.

Du fik mulighed for, at vælge drikkevarer som tjeneren sørgede for hele tiden af lave opfyldning på. Oplevelse, kvaliteten og atmosfæren var det hele værd, selvom denne brunch selvfølgelig ikke er i den billige ende af skalaen, med en pris på DKK 330 pr. person.

The Langham - Boston, USA

The Langham - Boston, USA

Anmeldelse af The Langham

Der var ikke inkluderet morgenmad i vores ophold, men der var masser af morgenmads muligheder i det omkringliggende kvarter. Vi nød vores ophold på The Langham, et luksushotel hvor tingende bare fungerede. Servicen og beliggenheden var i top hvilket vores anmeldelse af The Langham og stjernernes angivelse også afspejler.

Vi giver 4 stjerner ud af 5 mulighed.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.