Anmeldelse af The Langham – Boston, USA

Anmeldelse af The Langham i Boston som er et 4,5 stjerne og som er beliggende i finanskvarteret. Det ligger dog meget centralt og i gåafstand til byens seværdigheder. En af årsagerne til valget af dette hotel var, at de efter sigende og anbefalingerne, skulle have den bedste søndags brunch i Boston.

Anmeldelse af The Langham - Boston, USA

Værelset

Vi fik tildelt vores værelse som var et superior værelse indeholdende 2 queen size senge, skrivebord med stol, 2 stole med bord og TV-møbel med fladskærms-TV. Der var mulighed for at lave te – og eller kaffe, aircon, safe, daglig gratis avis, Wi-Fi. Et rimelig stort badeværelse med kar og dermed øvelsen op i karet, for at bruse dig.

For enden af værelset var der et stort vindue med en ikke særlig spændende udsigt ud til gaden. Hver aften var der aftæpning med chokolade og næste dags vejrudsigt i Boston. Badetøflerne var fint placeret ved sengen og det var hyggeligt at komme op til sit værelse, efter en lang da i Bostons gader og opleve denne service.

Anmeldelse af The Langham - Boston, USA

Anmeldelse af The Langham - Boston, USA

Hotellets historie

Hotellets historie går helt tilbage til 1865, hvor det var et meget elegant og stilfuldt sted. Det er i dag et historisk landemærke i Boston. Stilen var holdt så vi på hotellet stadig kunne fornemme en storslåethed. Men samtidig gjorde dette, efter vores mening, også hotellet en anelse gammeldags, specielt i forhold til indretningen.

Faciliteterne

På hotellet var der en indendørs swimmingpool, motionscenter, spa, en café og restaurant.

Anmeldelse af The Langham - Boston, USA

Søndags brunch på Cafe Fleuri

Vi prøvede også deres søndags brunch på cafe Fleuri, som hotellet er kendt for. Det var virkelig en god oplevelse. Vi var glade for, at vi havde bestilt bord, for restauranten blev næsten fyldt helt op.

Stilen var stadig, som for hotellet generelt, den gamle og stilfulde med levende orkester der spiller afslappet musik, imens vi nød vores brunch. Der var hvide duge, bordet var smukt dækket og det var superelegant.

Udvalget var kæmpestort og der var alt, hvad hjertet kunne begære af mad. Lige fra østers og sushi til et enormt udvalgt af brød og kager. Vi kunne vælge lige hvad vi havde lyst til i forhold til æg. Selve frugtbordet var en helt udstillingen i sig selv, sammen med den flydende chokolade, som vi kunne dyppe jordbær i.

Vi fik mulighed for, at vælge drikkevarer og tjeneren sørgede for hele tiden for, af lave opfyldninger. Oplevelse, kvaliteten og atmosfæren var det hele værd, selvom denne brunch selvfølgelig ikke var i den billige ende af skalaen, med en pris på DKK 330 pr. person.

Anmeldelse af The Langham - Boston, USA

Anmeldelse af The Langham - Boston, USA

Anmeldelse af The Langham

Der var ikke inkluderet morgenmad i vores ophold, men der var masser af morgenmads muligheder i det omkringliggende kvarter. Vi nød vores ophold på The Langham, et luksushotel hvor tingende bare fungerede. Servicen og beliggenheden var i top hvilket vores anmeldelse af The Langham og stjernernes angivelse også afspejler.

Vi giver 4 stjerner ud af 5 mulighed.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge, hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.