Boston Duck Tours var en sjov oplevelse – Boston, USA

Boston Duck Tours var en sjov oplevelse som vi valgte at prøve. Her kørte vi rundt i byen i et amfibiekøretøj i høj fart og var en tur ude og sejle. Den sjoveste oplevede var guiderne på disse ture som med højt humør, udklædning og platte bemærkninger underholdte os.  Vi fik mange grin undervejs. 

Boston Duck Tours var en sjov oplevelse - Boston, USA

Boston Duck Tours var en sjov oplevelse

Vi er i princippet modstandere af at opleve en ny by fra toppen af en sightseeing bus. At sidde og kæmpe med 50 andre turister om det bedste billede, imens byen kører forbi dig med 50-60 km/t giver for os, ikke den rigtige oplevelse og følelse af en by. Men i Boston havde de Boston Duck Tours, en alternativ sightseeing oplevelse. Her kørte vi i et amfibiekøretøj og fik både en køretur rund i byen, hvorefter “bussen” kørte ned af en rampe og direkte ud i vandet.

Vi har set Duck Tours i andre byer, men i Boston ses de særlige køretøjer overalt i gadebilledet. Så vi brød et af vores principper og gav Duck Tours en chance. Det skulle vise sig, at Boston Duck Tours var en sjov oplevelse.

Boston Duck Tours var en sjov oplevelse - Boston, USA

Vores oplevelse med Boston Duck Tours

Efter køb af billetterne, blev vi inddelt i hold og fik anvist vores køretøj. Undervejs på turen, fik vi set meget af Boston by og vi fik også sejlet en lille tur i stiv modvind, som bevirkede, at mange af os blev våde. En sightseeingtur der ikke var den store kultureloplevelse, med i modsætning til de normale hop-på hop-af busser, var en tur med Duck Tours i Boston en sjov og andreledelse oplevelse.

Lidt plat men sjovt

Med til oplevelse var chaufførerne der samtidig var turguider. De var sjove og vi fik grinet meget. De enkelte guider havde deres helt egen, meget personlige påklædning og gjorde et stort nummer ud af, at underholde turisterne. Vi blev opfordret til at bruge vores tildelte fløjte, som – selvfølgelig, det var jo Duck Tours – lød som en and.

Når en hel bus puster i en fløjte, der lyder som en and, blev vi mødt af masser af smil og grin fra de mennesker som vi mødte på vores tur rundt i byen. Det var lidt plat, men selvom det var plat, kunne vi ikke lade være med at grine. Vi blev i godt humør under og efter denne tur.

Boston Duck Tours var en sjov oplevelse - Boston, USA

En god oplevelse

Du skal ikke tage på denne tur, eller på sightseeingture generelt, hvis du vil opleve en by. Men en tur med Boston Duck Tours var en sjov oplevelse. Dels det at køre fra landjorden og direkte ud i vandet, men især på grund af guiderne og deres kommentarer, hvor vi ikke kunne undgå at få et godt grin undervejs. Især vores guide, som var meget kynisk i hans fortællerstil og fortalte beretninger om enten hans eget liv eller om byen, imens vi susede forbi alle seværdighederne i høj fart.

Boston Duck Tours var en sjov oplevelse - Boston, USA

Tip til dit billetkøb 

Hvis du også gerne vil opleve Skywalk kan du med fordel købe dine billetter samlet og dermed spare penge. Du kan komme til Skywalk igennem Prudentail Tower hvor Duch Tours også holder.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.