OnTrip.dk har igen været i avisen, denne gang BT

OnTrip.dk har igen været i avisen, denne gang BT og det er vi rigtig glade og stolte over. Det er en lille profilartikel, der er skrevet om os efter et telefoninterview med en journalist fra BT. Det er dejligt at blive eksponeret, i et af de store formiddagsaviser.

OnTrip.dk har igen været i avisen, denne gang BT

Et interview

Journalisten ringede og Tore havde en længere samtale med ham. Der blev talt om søgemaskiner, flybilletter, rejser og lidt omkring vores økonomiske prioriteringer. Hvordan vi har råd til at rejse så meget. Vores livsstil og alle de drømme, som vi har valgt at udleve.

Mens vi var væk!

Desværre vidste vi ikke, hvornår artiklen blev udgivet. Inde i det nye år, fandt vi så ud af, at artiklen faktisk havde været i avisen den 31. december 2016. Den dag gik vi og nød nytåret i Gdansk i Polen.

Det skulle så viste sig, at være en svær opgaven at skaffe en uge gamle avis. Men efter en del forespørgsler og hjælp, fik vi tilsendt første et par billeder og senere fandt vi endelig en trykt, men dog lidt krøllet udgave af artiklen i BT.

OnTrip.dk har igen været i avisen, denne gang BT

Artiklen

Den 31. december 2016 var artiklen i BT:

 Book sommerferien nu og spar – Her er den smarte vej til flybilletter og hotellerne.

I forlængelse af denne artikel er der en artikel om OnTrip.dk. Den findes også i en kortere online version på BT.dk.

Vi er super glade, men….

Vi er stolte og super glade for, at OnTrip.dk endnu engang har været i medierne. Vores lille ‘men’ nævnt i overskriften er fordi, der desværre i artiklen er rodet rundt med familierelationerne, navne, titler, alder og et par andre småting. Men hvem hænger sig i sådan nogle “ligegyldige” detaljer 🙂

Vi er glade, stolte og hvilken fantastisk udgang vi fik på 2016.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center