OnTrip.dk var gæst i radioen P4’s sommerprogram

OnTrip.dk var gæst i radioen P4’s sommerprogram ”Er vi der ikke snart?”, der blev sendt den 13. juli 2016. Det skulle vise sig at være en både sjov og spændende formiddag i DR-Byen.

2016.07 OnTrip.dk var gæst i radioen P4's sommerprogram 1

Hvad er “Er vi der ikke snart?”

“Er vi der ikke snart?” er P4’s sommer formiddagsprogram, der sendes i 5 uger på hverdage mellem kl. 10 og 12. Det besøger ferielandet Danmark, i jagten på det mest gæstfrie sted. Desuden kører “Er vi der ikke snart?” også et tema med de 25 lande, der står øverst på danskernes rejseplaner. Dagens rejseland var Tyskland og vi var inviteret med i studiet.

Hvordan skete det?

For en del tid siden modtog vi en mail fra Sanne Rossen, der var i gang med at planlægge P4’s nye sommerprogram. Hun skrev, at hun havde læst OnTrip.dk og kunne se, at vi tit rejste rundt i Tyskland. Så derfor ville hun gerne invitere os, til at deltage i programmet ”Er vi der ikke snart?”.

Selvfølgelig sagde vi – JA

Dette var selvfølgelig en oplevelse, som vi kun kunne sige JAAAAA til. Så lidt nervøse for, hvad vi præcist gik ind til, skrev vi hurtigt et ja, mange tak tilbage. Så vi kunne nu se frem til en tur i DR-Byen og deltage i det super gode program. Et program med en landsdækkende lytterskare på ca. 600.000 danskere, spændende.

2016.07 OnTrip.dk var gæst i radioen P4's sommerprogram 4

Tiden op til vores Radio debut

Dagen inden vores deltagelse, blev vi ringet op af den ene af programmets værter og sammen gennemgik vi radioprogrammets indhold. Vi blev også fortalt, hvad vi skulle byde ind med og hvordan det er at være deltager i et radioprogram, som sendes direkte. Aftalen blev, at vi skulle møde op en halv time før programstart i DR-Byen og lige pudse det sidste af.

På dagen mødte vi selvfølgelig op i DR-Byen alt for tidligt – vi skulle jo bestemt ikke komme for sent. Så inden programmet, kunne vi lige gå og nyde det smukke og anderledes byggeri, som DR-Byen er.

Samtidig gik vi og talte om, det at skulle deltage live i et radioprogram, uden at have prøvet det før. Det er lidt ligesom at skulle til eksamen. Dette i modsætning til, når vi skriver indlæg til bloggen. Her kan vi løbende lave om og forbedre det. På direkte radio har du kun et forsøg-ligesom til en eksamen.

2016.07 OnTrip.dk var gæst i radioen P4's sommerprogram 5

2016.07 OnTrip.dk var gæst i radioen P4's sommerprogram 3

Modtagelsen

Men tiden nærmende sig, så vi bankede på døren og Stine Bram tog imod os, sammen med den anden vært på programmet Ole Jacobsen. Sammen drak vi en kop kaffe, talte om programmet som snart skulle sendes. Vi gennemgik hvad, hvornår og hvordan vi skulle byde ind i dagens snak om Tyskland.

2016.07 OnTrip.dk var gæst i radioen P4's sommerprogram 9

Vores oplevelse som gæst i P4

Programmet gik i gang og vi startede med, at fortælle om en sjov oplevelser vi har haft i Harzen. Herefter var der er par lyttere, som blev ringet op, efter de havde skrevet en SMS til programmet, med “Jeg ved at jeg er i Tyskland, når…”. I dialogen sammen med lytterne, var vi også inde over med kommentarer og svar.

Herefter fortalte vi om hvide asparges uge i Rostock og igen opringninger til lytterne. Vores kommentarer sammen med værternes. Vi grinede, talte lidt gebrokken tysk og efter 45 minutter åbnede Stine en øl, som vi alle fire delte, imens vi talte om hvor godt tysk øl er.

2016.07 OnTrip.dk var gæst i radioen P4's sommerprogram 6

En rigtig god oplevelse

Vi var med i den første time af programmet og det føles kun som om, at vi lige var kommet i gang, så var det slut. Vi havde en anderledelse, supersjov og spændende oplevelse. Selvfølgelig var vi lidt nervøse, inden vores debut i landsdækkende radio, men både Ole og Stine er meget professionelle og har styr på det.

Udover vores ilddåb i radioen, var det spændende at se og være deltager bag kulissen i DR-Byen og opleve et program der bliver sendt direkte.

2016.07 OnTrip.dk var gæst i radioen P4's sommerprogram 10

2016.07 OnTrip.dk var gæst i radioen P4's sommerprogram 11

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center